Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Popscore Quiz – 100 % NL Quiz

De spannende muziek quiz voor jouw bedrijfsfeest

Start jullie feestavond om in de stemming te komen met een muzikale Quiz. Tijdens deze quiz waan je je regelrecht in een TV studio! Met echte buzzerbuttons, prijzen, zwaailampen, een scorebord, DJ en een Quizmaster gaan jullie in 3 rondes en een spetterende finale, raden welke muziek er wordt gedraaid! En zeg nou eerlijk op die grote rode knop, daar moet je toch op drukken?!

Drie rondes waarin verschillende teams tegen elkaar strijden

In de eerste ronde vragen we welke titel en artiest horen bij de intro's van muzieknummers die de DJ draait! In de tweede ronde mixt de DJ twee platen dwars door elkaar, welke twee artiesten en welke twee titels horen hierbij? In de derde ronde doen we een beroep op de zangtalenten van jullie groep en worden jullie gevraagd de plaat af te zingen zodra de DJ die stopt! Tot slot, in de finale, komen er in recordtempo 30 platen voorbij. Aan jullie de kunst om er zoveel mogelijk te herkennen! Klaar voor de start?

Verschillende muziekstijlen

De Quiz  is te spelen in diverse genres. Zo kun je kiezen uit: 'van alles wat', '70s, ‘80s' & '90s', 100 % NL en natuurlijk is er ook een 'Apres ski' variant. De Quiz is inclusief: quizmaster, scorebord, rode knop per team om op te drukken als team 1, 2, 3 of 4 het juiste antwoord weet.

Aansluitend feestavond met DJ

Wil je na de Quiz nog even lekker doorgaan in deze muzikale sfeer? Dan blijft de DJ graag nog een paar uurtjes extra om jullie feest echt helemaal compleet te maken. Je kan vooraf het repertoire bespreken, zoals bijvoorbeeld: Jaren-80, Hollandse muziek of Rock-and-Roll. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij de DJ zelf muzieknummers aan te vragen. 

Alle arrangementen zijn uit te breiden met lunch of diner. Het is ook mogelijk diverse activiteiten met elkaar te combineren.

Activiteit Popscore quiz – 100 % NL Quiz
Duur 4 uur (excl. feestavond)
Groepsomvang 20 - 80 personen
Prijs Vanaf € 24,50 p.p. excl. btw

De Popscore Quiz in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl