Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Dinnershow

Een avondje uit vol entertainment, diner & drankjes

Wil je een compleet avondje uit organiseren met diner & entertainment, dan is de dinnershow het ideale uitje voor een bedrijfsfeest. Naast een heerlijk drieganger diner, inclusief drankjes van de Hollandse bar, kan je met al je collega’s genieten van top entertainment. Deze avond hoef je zeker niet stil te zitten want er is een ruime dansvloer waarop je samen met collega’s heerlijk los kunt gaan.

De dinnershow is een avond vol entertainment, inclusief een driegangendiner met voorgerecht, hoofdgerecht (dinerbuffet) en een feestelijk nagerecht. Er mag onbeperkt gebruik gemaakt worden van de Hollandse bar.

Hoe ziet een avondje dinnershow eruit?

Bij binnenkomst wordt je verwelkomt met een glaasje cava. Als er een tafel indeling is, dan begeleiden de gastvrouwen je naar de juiste tafel. Als iedereen aan tafel zit gaat de show beginnen. Het 1e gedeelte van de dinnershow start tijdens het voorgerecht. De show is opgebouwd uit diverse showgedeeltes. Zo zit de show vol met swingende muziek, Rock ’n Roll van de jaren ’50, de Motown van de jaren ’60, maar ook humor en ontroerende ballads ontbreken niet. Het showballet krijgt echt iedereen op de dansvloer met discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80! Zing mee met hits van Elvis, Whitney Houston, André Hazes en Beyoncé. Deze avond is echt een muzikale droomreis en iedere collega zal genieten. 

Speciale kerst editie

Aan het einde van het jaar is er een speciale Xmas Edition. Dit is een dinnershow in de kerstsferen met de bekende en klassieke kersthits.  

Het is ook mogelijk diverse activiteiten met elkaar te combineren.

Activiteit Dinnershow
Locatie Betuwe
Duur 4 - 5 uur
Groepsomvang Vanaf 80 personen
(minder personen in overleg mogelijk)
Prijs Vanaf € 79,50 p.p. excl. btw

Nostalgia in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl