Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsuitje - Djembé en boomwhackers

Het muzikale bedrijfsuitje voor iedereen

Talent of niet, het eindresultaat is verbluffend. Drummen is een effectieve manier om een team met elkaar te laten communiceren, naar elkaar te laten luisteren en leren samen te werken. Drummen zorgt voor een groepsgevoel en geeft iedere deelnemer het gevoel ‘erbij te horen’.

Djembé workshop

Een ding is zeker, tijdens deze muzikale workshop djembé en boomwhackers gaat iedereen helemaal los. Er is geen muzikale voorkennis vereist. Heb je geen gevoel voor ritme? Geen probleem, iedereen kan trommelen. Een djembé workshop is ontspannend en goed voor ieders humeur.

We beginnen eerst met de basisvaardigheden en daarna worden een aantal ritmes en tonen aangeleerd. De ritmes en tonen zullen later, door verschillende ritmesecties, gezamenlijk door elkaar heen worden gespeeld. 

Wat zijn boomwhackers ?

Boomwhackers zijn felgekleurde lichtgewicht plastic buizen van verschillende lengte die gemakkelijk in de hand liggen. Door deze boomwhackers tegen andere objecten aan te slaan krijg je verschillende klanken en is het mogelijk om op een speelse manier, ritme, melodieën, harmonieën en akkoorden te spelen.

Interactieve drumshow

Na de djembé en boomwhackers workshop wordt er een interactieve drumshow opgevoerd waarin alle deelnemers samen een ritmisch geheel vormen. Samen drummen betekent samen werken en samen plezier hebben.

Activiteit Djembé en boomwhackers
Locatie Betuwe en Waddeneilanden
Duur 1 - 1,5 uur
Groepsomvang Vanaf 20 personen
Prijs Vanaf € 32,50 p.p. excl. btw

Djambé en boomwhackers in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl