Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsuitje - Eendenrally

Teambuilding eendenrally in nostalgische 2CV’s door de Betuwe

Beleef een dag of middag vol teambuilding en avontuur vanuit een nostalgische "lelijke eend". De route is uitgezet door de prachtige landelijke omgeving van de Betuwe. Elke 2CV is een team dat bestaat uit maximaal 4 personen. Een route inclusief twee stops: creëer je eigen kunstwerk en het imagospel.

Afhankelijk van hoeveel tijd jullie hebben en met hoeveel personen jullie zijn, kunnen er meerdere stops worden toegevoegd. In juni als de Betuwse kersen worden geplukt, kan er een stop worden gemaakt bij een Betuwse kersenkraam. Neem een kijkje achter de staldeuren van een melkveebedrijf. Wat kan je leren van het boerenleven? Hoe worden de dieren verzorgd? Hoe vaak melkt de boer zijn koeien? Bezoek eens het Flipje museum in Tiel of het Marechaussee museum in Buren. Er zijn voldoende leuke stops te bedenken.

Activiteiten voor onderweg

Creëer een kunstwerk (30 minuten per groep)

Aan jullie de keuze. Is het doel Teambuilding dan werk je met de hele groep aan een gezamenlijk schilderij. Het schilderij bestaat, afhankelijk hoe groot je team is, uit bijvoorbeeld 4 delen. Elk team gaat een deel schilderen zonder te weten wat de andere teams aan het creëren zijn. Het eindresultaat is vaak heel verrassend. Na afloop zien jullie pas het eindresultaat.

Of maakt je liever een 'Dripping Art' schilderij, wat staat voor schilderen zonder dat er contact is met het doek. Of toch liever iets traditioneels met olieverf? In overleg met de kunstenares is er veel mogelijk op maat. Jullie kiezen van te voren een thema en schildervorm.

Elke groep kan circa 20 - 30 minuten schilderen op één groot kwaliteits schilderdoek dat al voorbeschilderd is.

Inclusief koffie/thee of fris met een ‘Tielenaartje’, een brossig gebakje met slagroom en kersen of wat lekkers van het seizoen.

Imagospel (30 minuten per groep)

Het spel wordt speels gedaan, met grote foam dobbelsteen met kleuren en met belletje om te wisselen. Het Imago Spel is een interactief, positief bordspel, wat op een speelse manier inzicht geeft in jouw imago en de facetten die daarbij een rol spelen. Het spel biedt je een laagdrempelige manier om imago advies te vragen en te laten zien wie je bent.

Inclusief koffie/thee/ appel of perensap met een proeverijtje van lekkers.

Alle arrangementen zijn uit te breiden met lunch of diner. Het is ook mogelijk diverse activiteiten met elkaar te combineren.

Activiteit Eendenrally
Locatie Betuwe
Route Buren - Beesd - Meteren - Tiel - Geldermalsen
Duur 4 uur
Groepsomvang Vanaf 15 personen
(de groepsindeling mogen jullie zelf regelen)
Prijs Vanaf € 109,50 p.p. excl. btw
Voorwaarden Waarborg € 250,- borg per 2CV (Eend)

Eendenrally in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl