Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsuitje - Hoogtevrees

Verleg je grenzen en overwin je hoogtevrees met dit hoogteparcours

De één vindt het fantastisch de ander verzint een smoes om vooral niet naar boven te klimmen. Wil je echt je collega’s leren vertrouwen en samen wat bereiken, dan is dit teamuitje zeker een aanrader.

Tot 5 meter hoge touwbanen

Met de hele groep klim je naar 5 meter hoogte waar de verschillende touwbanen zich bevinden. Het parcours bestaat uit verschillende niveaus, zodat er voor ieder teamlid wel een mogelijkheid is om de uitdaging, met of zonder hoogte(vrees), aan te gaan.

Overwin je hoogtevrees

Toch een beetje te veel last van hoogtevrees, de begeleiders helpen de mensen met hoogtevrees graag, om grenzen te verleggen. En wie weet overwin je wel jouw hoogtevrees en leg je het parcours af onder aanmoediging van je team.

Vanaf de grond is het hele parcours voor iedereen te overzien. Zo kan je elkaar makkelijk aanmoedigen. Durf jij via de 50 meter lange tokkelbaan naar beneden?

Teamuitje herfst of winter?

Zoek je een geschikt hoogteparcours teamuitje voor in de herfst of wintermaanden? Als alternatief is er ook een indoor hoogteparcours beschikbaar. Zo heb je toch een afwisselend teamuitje met diverse survivalonderdelen.

Alle arrangementen zijn uit te breiden met lunch of diner. Het is ook mogelijk diverse activiteiten met elkaar te combineren.

Activiteit Hoogtevrees
Locatie Betuwe / Waddeneilanden
Duur Vanaf 1,5 uur
Groepsomvang Minimaal 20 personen
Prijs Vanaf € 23,50 p.p. excl. btw

Hoogtevrees in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl