Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsuitje - Kanovaren & steptocht op kickbikes

Het sportieve teamuitje door de Betuwe met kano, step of fiets

Op zoek naar een bedrijfsuitje waar je met je collega’s heerlijk kunt genieten van de Betuwe? Dan is dit het ideale uitje. Een sportief uitje met een combinatie van wandelen, steppen en kanovaren. Dit arrangement is bedoeld om te genieten van de Betuwe. In een laag tempo, ben je sportief bezig.

Kano en kickbike

Na een korte wandeling volgt eerst een uitgebreide kano-instructie over de veiligheid en de techniek van het kanovaren. Daarna ga je samen met je team of collega’s het water op in een Canadese kano. Al peddelend op het rustige riviertje, geniet je van de ‘Betuwse’ omgeving. Halverwege stapt iedereen op de step (kickbike) en volgt er een mooie steproute via een landelijke route.

Afhankelijk van het aantal deelnemers, wordt de groep in tweeën gedeeld. De ene groep start met een wandeling naar het kano opstappunt. De andere groep start op de step. Na wat tips en wat oefeningen op de step met een stepinstructeurs, ga je met je team al steppend op pad.

Typische Betuwse dorpjes

De route gaat door typisch Betuwse dorpjes. De groep kanoërs en steppers treffen elkaar op het wisselpunt, halverwege op de route. De teams wisselen van kano en step en volgen de route terug naar de startlocatie. Op het wisselpunt staat een drankje klaar met wat lekkers. Voor een routekaart, waterdichte tonnetjes en zwemvest wordt gezorgd.

Maatwerk bedrijfsuitje

Liever fietsen dan steppen? Of liever langer kanoën? Vraag naar de mogelijkheden. Dit bedrijfstuitje worden op maat voor jullie team samengesteld.

Alle arrangementen zijn uit te breiden met lunch of diner. Het is ook mogelijk diverse activiteiten met elkaar te combineren.

Activiteit Kano & steptocht op kickbikes
Locatie Betuwe
Duur 3 uur
Groepsomvang Vanaf 15 personen
Prijs Vanaf € 29,50 p.p. excl. btw

Kanovaren en steptocht in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl