Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsuitje / Teambuilding in de Betuwe

Het land van rivieren, dijken en fruitbomen

De Betuwe biedt vele mogelijkheden voor een inventief  & intensief bedrijfsuitje. Dit is waarom ik, (IEN) bedrijfsuitjes in de Betuwe organiseer en iedereen wil laten kennismaken met de mogelijkheden.

Ik ben opgegroeid in de Betuwe en zodoende, ben ik goed op de hoogte van alle prachtige locaties en activiteiten die er het gehele jaar in de Betuwe te doen zijn.

De Betuwe ligt midden in de fruittuin van Nederland, goed bereikbaar uit alle delen van het land. En locaties waar je nog gratis je auto kan parkeren. Misschien ken je de Betuwe alleen van horen zeggen of door de bloesemtocht, het Tielse fruitbaasje Flipje, het Fruitcorso en het gratis pop festival Appelpop.

Bloesem en fruit

Na de bloesemperiode hangt er vanaf  juni heerlijk vers fruit aan de fruitbomen. Als je in de Betuwe een bedrijfsuitje organiseert laat ik je kennismaken met het fruit.  Organiseer ik voor jullie een  fietspuzzeltocht,  dan wordt er zeker een stop ingelast bij een fruitstalletje waar Betuwse kersen worden verkocht of waar je in de boomgaard zelf je appels of peren gaat plukken. Natuurlijk is een  ritje met een pluktrein door de boomgaard ook mogelijk en mag je daarna je eigen fles appelsap persen.

Teambuilding in de wijngaard

In de Betuwe ligt ook een wijngaard waar de lokale wijnboer met passie verteld over zijn wijn, en wil je leren wijnmaken, dan leert de wijnboer je dit  graag tijdens een workshop.

Buiten- en binnenactiviteiten

Is een intensief teambuilding  programma op een boerenerf meer wat je zoekt?  Of wat denk je van een spannende fort escape challenge? Ook dit is mogelijk in de Betuwe. Buitenactiviteiten, binnenactiviteiten, sportief of liever een dinerspel.  Laat IEN het bedrijfsuitje voor je organiseren in de Betuwe.

De Betuwe in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl