Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Vergaderlocaties

De bijzondere en inventieve vergaderlocaties van IENVENT

Als je mocht kiezen, kies je dan voor een standaard vergaderlocatie of verras jij je collega’s liever met een bijzondere locatie, waar jullie met veel aandacht worden ontvangen? IEN denkt dan aan een ontvangst met koffie en huisgemaakt lekkers, na de lunch met lokale producten een wandelingetje in de buitenlucht, de middagpauze met wat ‘brainfood” en ter afsluiting een ontspannen of actief uitje inclusief diner.

Vergaderen in de Betuwe, op de Waddeneilanden of in de Ardennen

Zie jij je zelf al samen met je team of collega’s zitten aan een lange tafel in een Betuwse boom- of wijngaard? Dit na eerst een survival workshops met outdoorcooking te hebben gedaan, waarbij je leert vuur maken en eetbare planten moet zoeken en vervolgens gaat koken in de buitenlucht? Dit is zomaar een voorbeeld, maar IEN heeft ideeën genoeg, zolang het maar een locatie in de Betuwe, op één van de Waddeneilanden of in De Ardennen is.

Goed bereikbaar en een sfeervolle ontvangst

Bereikbaarheid, parkeren, ontvangst en sfeer zijn belangrijke standaardeisen, maar het gaat ook om de details. Het leukste zijn de locaties, waar je collega’s niet over uitgepraat raken. Als je collega’s vol verbazing arriveren en enthousiast reageren. De toon is gezet, laat de dag maar beginnen.

Een bijzondere vergaderlocatie

De locaties waar IEN graag mee samenwerkt, hebben allemaal iets bijzonders. Dit kunnen locaties zijn met een landelijke ligging. Bijvoorbeeld een landgoed, boerderij, molen of in een wijngaard. Maar ook een Texels schapenschuur, theater, fort, kookstudio, kerk, strandpaviljoen, melkveehouderij of een pop-upstore, behoren tot de mogelijkheden.

Enthousiast?

Lijkt je dit wat en wil je vergader op een bijzondere locatie, eventueel in combinatie met een bedrijfsuitje, dan helpt IEN jullie om de juiste adresjes te vinden.

Activiteit Vergaderen op een bijzondere locatie
Locatie Betuwe / Waddeneilanden / Buitenland
Groepsomvang Vanaf 15 personen
Prijs Vanaf € 250,- per dagdeel

Vergaderlocaties in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl