Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

90’s Nostalgia & Ontdek de Mol Quiz

“Ontdek de Mol” in combinatie met een 90’s Nostalgia quiz. In elk team zit een Mol, die de taak heeft alles, maar dan ook écht alles te saboteren. De kleinste details zijn al verdacht en dat zorgt voor veel spanning en verassingen. In elk team zit een Mol die de foute antwoorden geeft en de boel probeert te saboteren. De Mol wordt van te voren telefonisch benaderd.

Terug naar de jaren '90

Maar jullie spelen ook de opzwepende 90s Nostalgia quiz, waarbij jullie kennis wordt getest over de tijd waarin internet en mobiele telefoons nog maar net aan hun opmars begonnen. In teams gaan jullie onderling de strijd aan in een Nineties Nieuwsquiz, Het Rad van Fortuin, een spetterende 90s Karaoke Battle en nog veel meer!

Iedereen speelt mee, maar uiteindelijk zal slechts één team zich op het einde van de avond zich de winnaar mogen noemen en de bijbehorende prijs in ontvangst mogen nemen.

Op maat gemaakt spel

Dit spel wordt op maat voor jullie gemaakt.  Het bedrijfslogo, vragen over het bedrijf en foto’s (digitaal) verwerken wij graag mee in het spel.

Het spel wordt gecombineerd met een héérlijk 3-gangenmenu. 3 gangendiner dat bestaat uit een soepje vooraf, een hoofdgerecht waarbij je de keuze hebt uit vis, vlees en vegetarisch en een nagerecht

Wat wordt jullie teamnaam?

Backstreet Boys – Spice Girls – Baywatch – Vengaboys – Furbie – Friends – Full House – Beverly Hills 90210 – Telekids of gewoon lekker fout: Teenage Mutant Ninja Turtles?

Activiteit 90's Nostalgia & Ontdek de Mol Quiz
Locatie Betuwe / Waddeneilanden
Duur 4 uur
Groepsomvang Vanaf 20 personen
Prijs Vanaf € 69,75 p.p. excl. btw

Nostalgia in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl