Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Reisbureau Face2Face Travel Buren

Uw persoonlijke travelmanager / reisorganisator

Naast het organiseren van bedrijfsuitjes, (groeps)reizen- en incentives organiseert IENVENT ook vakanties en reizen voor particulieren. Een (privé)- vakantie, zakenreis of een vrienden groepsreis op maat? IENVENT, beschikt over de benodigde kennis en reiservaring. 

Groepsreizen en individuele reizen

Als reisbureau en zelfstandig reisadviseur (ZRA), neemt IEN graag de tijd om uw reisplannen privé of zakelijk, persoonlijk met u te bespreken. Face2Face Travel Buren heeft toegang tot diverse reserveringssystemen. Een hotel, waar ook ter wereld, vliegticket, huurauto, transfer of excursie, is met behulp van de verschillende reserveringssystemen, eenvoudig te zoeken en te reserveren. Als persoonlijk en zelfstandig reisadviseur helpt IEN u graag bij uw zoektocht naar uw ideale vakantie of groepsreis.

Vertrouwd reisbureau

Omdat IENVENT is aangesloten bij Face2Face Travel, profiteert u van de financiële garanties en eerlijke reisvoorwaarden van ANVR en SGR.

ANVR / SGR

IENVENT is geen zelfstandige deelnemer van de SGR of het ANVR, echter geboekte reizen aan derden vallen onder de regeling van het SGR, omdat Face2Face Travel te Almere wel deelnemer is van de SGR en het ANVR. Zoals wij bij Face2Face Travel zeggen: Persoonlijk geregeld, gerust op reis!

Landenspecialist Zuid-Oost Azië

Face2Face Travel Buren is gespecialiseerd in Zuid- Oost Azië als vakantiebestemming. Na 1 jaar in Thailand gewoond en gewerkt te hebben, heeft IEN Azië in haar hart gesloten en reist zij regelmatig naar Zuid-Oost Azië. 

Meer weten over Travel Manager Ineke Derksen?
Ga direct naar de Face2Face pagina...

Gerelateerde links

Face2Face Travel Buren

Face2Face Travel Buren is als zelfstandig reisadviseur (ZRA), aangesloten bij Face2Face Travel in Almere, een dynamische onderneming in de reisbranche. Face2Face Travel Buren werkt zelfstandig, maar wordt met geavanceerde technologie, ondersteunt door de backoffice service van Face2Face Travel. Op deze manier kan Face2Face Travel Buren, zowel haar zakelijke als particulieren klanten, zeer goed adviseren bij het organiseren van reizen.

Het correspondentieadres van het hoofdkantoor van Face2Face Travel is:
Xenonstraat 167
1362 GH Almere
T: 036 5488288
E: info@face2facetravel.nl

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl