Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Travelmanager / Reisorganisator

Persoonlijk geregeld, gerust op reis!

Naast het organiseren van bedrijfsuitjes is IEN ook Travel Manager voor (groeps)reizen- en incentives in Nederland en het buitenland. Een vakantie, zakenreis of een groepsreis op maat? IENVENT, beschikt over de benodigde kennis en reiservaring.

Nationale en internationale groepsreizen

Als Travel Manager neemt IEN graag de tijd, om uw reisplannen voor een groepsreis in Nederland of naar het buitenland, persoonlijk met u te bespreken. IENVENT heeft toegang tot diverse reserveringssystemen. Een hotel, waar ook ter wereld, een vliegticket, huurauto, transfer of excursie, is met behulp van de verschillende reserveringssystemen, eenvoudig te zoeken en te reserveren. IEN helpt graag bij uw zoektocht naar het ideale groepsuitje.

Vertrouwd op reis

Omdat IENVENT als Travel Manager is aangesloten bij Face2Face Travel, kunnen opdrachtgevers profiteren van de financiële garanties en eerlijke reisvoorwaarden van ANVR en SGR.

ANVR / SGR

IENVENT is geen zelfstandige deelnemer van de SGR of het ANVR, echter geboekte reizen aan derden vallen onder de regeling van het SGR, omdat Face2Face Travel te Almere wel deelnemer is van de SGR en het ANVR. Zoals ze bij Face2Face Travel zeggen: Persoonlijk geregeld, gerust op reis!

Meer weten over Travel Manager Ineke Derksen?
Ga direct naar de Face2Face pagina...

Gerelateerde links

Face2Face Travel Buren

Travel Manager IENVENT is aangesloten bij Face2Face Travel in Almere, een dynamische onderneming in de reisbranche. Face2Face Travel werkt samen met Travel Managers in heel Nederland. Een Travel Managers werkt zelfstandig, maar wordt met geavanceerde technologie ondersteunt door de backoffice service van Face2Face Travel. Op deze manier kunnen de Travel Managers zich concentreren op datgene waar ze goed in zijn: het adviseren en het organiseren van reizen.

Het correspondentieadres van Face2Face Travel is:
Xenonstraat 167
1362 GH Almere
T: 036 5488288
E: info@face2facetravel.nl

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl