Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Creatieve teambuilding - Schilderen

Dripping art – Intuïtief schilderen – Wulpse vrouwen

Dripping Art

'Dripping Art' is schilderen zonder dat er contact is met het doek. Voor ieder deelnemer zal een schort en plastic overschoenen aanwezig zijn. Dit om te voorkomen dat de kleding en schoenen vies worden.

Na een korte uitleg en aan de hand van voorbeelden, krijgt iedere deelnemer een doek van 50 bij 50 cm. Elke deelnemer kan naar eigen smaak een ‘dripping art’ kunstwerk maken. Na afloop kan het schilderij worden meegenomen als aandenken.

Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen is een manier om je te uiten en dichter bij jezelf en de ander te komen, om contact te maken met je gevoel. Bij intuïtief schilderen gaat het om het proces van loskomen van het denken en rust vinden in je hoofd. Heerlijk buiten in de tuin van een gemoderniseerde boerderij in de Betuwe of in het sfeervolle atelier op de deel van de boerderij. Jouw handen doen het werk:spelen en ontdekken met kleur en vorm. Het gaat daarbij absoluut niet om het resultaat, maar om het proces. Los laten hoe het hoort, niets hoeft, alles mag. Met veel water, of juist lekker dikke verf. Gewoon met een kwast of liever toch met je handen? Wat jij wilt, al ga je ermee gooien!

Als voorbereiding op de workshop “schilderen op gevoel” wordt eerst een demonstratie gegeven van diverse schildertechnieken en doe je een ontspanningsoefening om helemaal in het nu te komen. Daarna is het mouwen opstropen en aan de slag! Leef je uit, sta jezelf toe gewoon plezier te maken en verras jezelf! Spelen, ontdekken, jezelf uitdagen te schilderen met je handen, paletmes, spons of kwast, daar gaat het om. Laat je creativiteit de vrije loop. Je handen voeren je mee. Zij laten zien wat in jou leeft. Je staat stil bij wat er is en geeft daar in vorm en kleur expressie aan. Samen bespreken we nadien de kunstwerken zonder oordeel.

Wulpse vrouwen

Samen met je collega’s lekker creatief bezig zijn? Dan is de workshop Dikke Vrouwen schilderen echt wat voor jullie.

Afbeeldingen van vrolijke vrouwen met een wijntje of een taartje vind je tegenwoordig overal. Misschien heb je deze vrouwen al ergens in een winkel of bij vrienden aan de muur zien hangen want er zijn een groot aantal schilders die deze schilderijen maken.

Dus waarom zou je het niet zelf proberen? Iedereen kan deze vrouwen schilderen, ook al vind je zelf dat je helemaal niet creatief bent. En nog mooier zo'n vrolijke “wulpse” vrouw schilder je in één ochtend of middag! Het resultaat krijg je mee naar huis.

Alle arrangementen zijn uit te breiden met lunch of diner. Het is ook mogelijk diverse activiteiten met elkaar te combineren.

Activiteit Schilderen
Locatie Betuwe / Waddeneilanden
Duur 3 uur
Groepsomvang Vanaf 15 personen
Prijs Vanaf € 49,50 p.p. excl. btw

Tip van IEN
Maak een leuk schilderij voor je werkplek/afdeling

Schilderen in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl