Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Voetgolf

Kom je ook een balletje trappen met je collega's?

Of je nu wel of geen fanatieke voetballer bent, voor een rondje voetgolf op de 18 holes voetgolfbaan, hoef je echt geen prof voetballer te zijn. Natuurlijk, een goede trap wordt gewaardeerd door je collega’s. En winnen doe je samen met je team door tactisch te spelen en een klein beetje geluk.

Kortom een middag vol lol en gezelligheid. Vele BN-ers hebben deze  voetgolfbaan al bezocht. Zo kan je na afloop je score gelijk even vergelijken met die van profspelers van o.a. AJAX, FC Utrecht of NEC.

Wat is voetgolf?

Wat is voetgolf nu precies? Voet Golf is een combinatie van voetbal en golf én is een van de sportiefste uitje in Nederland! Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een 18 holes baan. Je schiet de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen.

Hoe wordt het gespeeld?

Kom je met een groep dan loop je met +/- 4 personen op een hole. Je speelt in een team maar je zet ook een individuele score neer. Gebruik van de voetballen en scorekaarten zijn bij de prijs inbegrepen. We raden aan schoenen met een sterk profiel aan te trekken. Ben je een voetballer, neem je voetbalschoenen mee!

Tip

Voetgolf is goed te combineren met Pitch en Putt Golf, Solex Rijden of Bubblevoetbal.

Al onze arrangementen zijn uit te breiden met lunch of diner.

Activiteit Voetgolf
Locatie Betuwe
Duur 2,5 uur
Groepsomvang Vanaf 15 personen
Prijs Vanaf € 22,50 p.p. excl. btw

Voetgolf in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl