Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsuitje / Teambuilding op Ameland

De waddendiamant

Waddendiamant is één van de vele bijnamen van Ameland, die de schoonheid van dit woeste Waddeneiland benadrukken.

Door de goede bootverbinding en de relatief korte overtocht van ongeveer 45 minuten is Ameland vanaf Holwerd,  snel en gemakkelijk te bereiken. Op Ameland bevinden zich vier dorpen: Hollum, Ballum, Nes en Buren.

Het dorp Nes is het bruisende middelpunt met veel kroegjes, restaurantjes en prachtige winkeltjes. Vlak buiten het dorp is de haven met de aankomst van de veerboot en de passantenhaven waar het zomers een komen en gaan is van (zeil)jachten en platbodems.

Zeehonden

Zeehonden kijken is een van de grootste attracties van de Waddenzee. Ameland grenst aan het gebied de Blauwe Balg. Hier zijn bij zowel hoog als laag water altijd robben te zien.

Naast zeehondjen kijken, valt er nog  veel meer te zien en te doen op Ameland. Daarom is dit Waddeneiland ideaal voor een bedrijfsuitje van één dag of meerdere dagen.

Sportief Ameland

De fiets is het ideale vervoermiddel, op de fiets ontdekt u één dag al heel gemakkelijk het eiland! Voor elke groep is er wel wat te doen. Wil je stoere en spannende sportactiviteiten op het strand zoals: surfen, kajakken, raften, strandzeilen, powerkiten of kies je voor een robbentocht, een excursie over het wad, een huifkartocht of een rit met de strandexpress langs het strand ? Genoeg te doen, een dag is eigenlijk te kort.

Overnachten op Ameland, IEN adviseert u graag. Uiteraard weet IEN ook de leukste adresjes voor lunch en diner op Ameland.

Ameland in beeld

     

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl