Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Wie is bedrijfsuitjesregisseur IEN?

Maak kennis met Ineke Derksen

Meer dan 25-jaar organisatie ervaring

Ineke Derksen (IEN), is een ervaren en enthousiaste regisseur van bedrijfsuitjes, reizen en zakelijke evenementen.

Heb je geen inspiratie of tijd om een bedrijfsuitje, personeelsuitje, of incentive te organiseren? Roep dan de hulp in van bedrijfsuitjes-regisseur IEN. Met IEN’s organisatietalent wordt uw bedrijfsuitje of groepsreis tot in de puntjes geregeld.

Regisseren/organiseren zit in het bloed. Van jongs af is IEN al aan het regisseren. Na diverse jobs in binnen- en buitenland was het een logische stap om IENVENT te beginnen, waar IEN al haar opgedane expertise kan gebruiken.

Voor wie werkt IEN?

Zakelijke groepen vanaf 15 personen, kunnen gebruik maken van IEN’s expertise als bedrijfsuitjesregisseur en reisorganisator.

Als u op zoek bent naar een bedrijfsuitje op een bijzondere locatie en persoonlijk contact weet te waarderen.

Hoe gaat IEN te werk?

IEN regisseert bedrijfsuitjes en groepsreizen met plezier en passie. Bedrijven die eenmaal de werkwijze van  IEN kennen laten jaarlijks of zelfs meerdere keren per jaar het bedrijfsuitje of personeelsevent door IEN organiseren. (zie geslaagde uitjes). Persoonlijk contact is voor IEN belangrijk. IEN is geïnteresseerd en wil daarom graag weten voor welke afdeling en met welk doel het uitje wordt georganiseerd. De ene keer is het een bedrijfsweekend met overnachting op een van de Waddeneilanden omdat het bedrijf 25 jaar bestaat. De andere keer is het een teammeeting met een formeel gedeelte, met aansluitend een teambuildingactiviteit, inclusief diner of kookworkshop. Is het doel elkaar beter te leren kennen, dan adviseert en faciliteert IEN, bij het vinden van de juiste workshop of training met een daarbij passende locatie in binnen – of buitenland.

Locatie voor je bedrijfsuitje of teamuitje

Een bedrijfsuitje is een belevenis, waarbij de locatie een belangrijke rol speelt. Daarom wordt de locatie voor je bedrijfsuitje of teamuitje van tevoren door IEN zelf bezocht. De meeste activiteiten die in het programma van het bedrijfsuitje zitten, heeft IEN zelf ook gedaan. Zo weet IEN wat ze aanbiedt en dit maakt de samenwerking persoonlijker.

De Betuwe & de Waddeneilanden

IEN’s favoriete bestemmingen zijn de Waddeneilanden; Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Alle eilanden zijn prachtige locaties voor unieke bedrijfsuitjes. Elk eiland heeft zijn eigen charme.  Maar ook IEN’s thuisbasis “De Betuwe” biedt verrassende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in het midden van het land. Wil je een bedrijfsuitje op een andere locatie in Nederland of het buitenland, dat regisseert IEN ook voor je. België, Kreta, Spanje of Thailand, ook daar kent IEN de weg. Mede dankzij een uitgebreid netwerk waar IEN dankbaar gebruik van maakt.

Travel Manager - Face2Face Travel

IENVENT is als Travel Manager aangesloten bij Face2Face Travel, zo kunnen opdrachtgevers profiteren van de financiële garanties en eerlijke reisvoorwaarden van ANVR en SGR. Bekijk mijn profiel bij Face2Face Travel...

Meer dan 25-jaar organisatie ervaring

Meer dan 25-jaar organisatie ervaring

2012 - heden Zelfstandig uitjesregisseur
IENVENT
2006 - 2012 Directiesecretaresse
VolkerRail
2004 - 2006 Secretaresse R&D
Wassenburg Medical Devices
1999 - 2004 Directiesecretaresse
PRS/NRS
1997 - 1999 Product Executive
Buro Scandinavia Britain
1995 - 1997 Junior Product Manager
De Jong Intra vakanties
1990 - 1995 Reisleidster - Tourleader
Holland International

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl