Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsuitje en teambuilding in het buitenland als incentive

Belgiƫ - Kroatiƫ - Spanje - Griekenland - Thailand

IENVENT heeft zo haar favoriete bestemmingen waar ze zelf al menigmaal geweest is. Als je veel in het buitenland hebt gewoond en gewerkt, dan weet je de leuke locaties en adresjes wel te vinden. IEN vindt het ook altijd prettig om met een “local” op pad te gaan. Je bent dan geen kostbare tijd kwijt aan urenlang zoeken naar bijzondere activiteiten en unieke locaties. In de winter gaat IEN graag voor jullie op ontdekkingsreis en bezoekt nieuwe bestemmingen en verrassende locaties. 

Bedrijfsuitje België is nog steeds favoriet

België is één van mijn favorieten bestemmingen. Pluspunt is dat België makkelijk bereikbaar is met de trein, auto of een touringcar. Misschien denk je bij een bedrijfsuitje naar de Ardennen meteen aan een survival programma met een overnachting in een groepsaccommodatie.

Maar er is natuurlijk veel meer te beleven in België.  Onlangs was IEN in de stad Spa en op het circuit van Francochamps, voor de autoliefhebbers een droom, zeker als je zelf mag rijden op het circuit. De steden Antwerpen, Brussel en Gent bieden duizend en één mogelijkheden voor een personeelsuitje of personeels-weekend.

Culinair, sportief, een bier- of wijnproeverij of een combinatie met een teambuildingprogramma, alles is mogelijk en voor elk budget.

Bedrijfsuitje buitenland in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl