Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Blokarten & Powerkiten

Trotseer de wind met Blokart en Powerkite

Bij deze combi hoef je niet te kiezen, maar heb je een heel dagdeel vol windsportactie. In twee sessies van 1 of 1 ½ uur krijg je beide activiteiten onder de knie en waai je lekker uit op het strand.

Powerkiten - Dé Vlieger Clinic

Het is geen vliegeren. En zeker geen kinderspel. De basis van powerkiten is leren 'voelen'. Voelen hoe de wind trekt of draait, en leren voelen hoe de kite daarop reageert. Maar ook leren voelen hoe je zelf op de kite reageert. Ga je van nature voor controle en dus de strijd met de kite aan? Of ben je flexibel en durf je je te laten meevoeren door de kite?

In kleine groepjes wordt je geleerd de kite te voelen en te besturen. Je start met kleine "trainerkites" en de bedoeling is natuurlijk een steeds grotere kite te beheersen. 

Blokarten - De ingenieuze strandzeilwagen

Een blokart is een ingenieuze strandzeilwagen, zo gemaakt, dat je het strandzeilen zonder specifieke ervaring kunt leren. Voor je het weet ga je met een verbluffende snelheid over de zandvlakte en stuif je vlak langs de branding. Op het hardste gedeelte van het strand is de weerstand het laagst en de snelheid dus het hoogst!

Tijdens de clinic krijg je uitleg over techniek, zeilregels en veiligheid. Je gaat werken middels een buddysysteem, wat inhoudt dat je aan een partner wordt gekoppeld met 1 blokart waarin je elkaar afwisselt, ondersteunt en coached op basis van onze instructies en begeleiding.

Op deze manier leer je samen met ons het snelst alles uit jezelf en je blokart te halen. Daarna is er volop ruimte om je lef en stuurkunsten uit te testen. Na het oefenen kan er een spannende GPS-snelheidscompetitie gehouden worden!

Alle arrangementen zijn uit te breiden met lunch of diner. Het is ook mogelijk diverse activiteiten met elkaar te combineren.

Activiteit Blokarten & Powerkiten​
Locatie Waddeneilanden
Duur 1,5 - 3 uur
Groepsomvang Vanaf 15 personen
Prijs Vanaf € 49,50 p.p. excl. btw
Voorwaarden Benodigde wind  4 t/m 6 Bft
Gewicht deelnemers max. 100 kg

Blokart / Powerkite in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl