Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Way2Web

Buitenland, cultuur, fun & teambuilding

Reactie klant

Way2WebMet veel succes had IENVENT voor Way2Web, vorig jaar een bedrijfsuitje naar Texel georganiseerd. Dit jaar wilde men de grens over en dacht men aan Duitsland. Niet te ver weg vanaf de Nederlandse grens. Of IEN nog leuke ideeën en tips had voor een citytrip naar Duitsland.

Teamuitje naar Duitsland

Aan het einde van de middag vertrokken de collega’s naar Duitsland. Na het inchecken bij de gereserveerde accommodatie, ging de groep te voet richting het centrum van Aken. Voor het diner was er een tafel gereserveerd in een typisch Duits restaurant.

Cultuur snuiven

De volgende dag was er een gevarieerd programma samengesteld. In de ochtend ging de groep eerst cultuur snuiven met o.a. een bezoek aan de ‘Domschatzkammer’ en ‘Centre Charlemagne’ inclusief een rondleiding met een Nederlandstalige gids. Na de lunch werd het tijd voor actie.

VR experience en lasergamen

De groep begon met een VR experience bij het Holo café. Om zich makkelijk te kunnen verplaatsen in de stad, hadden we groepstickets voor het openbaarvervoer geregeld. De tweede activiteit in de middag was lasergamen.  Na het diner, kon iedereen die nog zin had, het uitgaansleven van Aken gaan verkennen.

Escaperoom

De laatste ochtend, ter afsluiting van het driedaagse uitje, moesten alle collega’s eerst nog uit een escaperoom zien te ontsnappen. Nadat alle collega’s dit was gelukt, kon de groep weer veilig op weg naar Nederland.

Gerelateerde links

Reactie klant

Reactie klant

Voor het 2e maal op rij heeft Ineke Derksen van IENVENT ons bedrijfsuitje geregeld. Vorig jaar de Waddeneilanden en dit jaar Aken (Duitsland).  Het prettige vind ik de totale ontzorging en het goed meedenken met onze wensen. Op basis van een telefonische intake heeft ze al twee maal een erg leuk programma opgezet. Ook tijdens het bedrijfsuitje is alles geregeld en hoef je er niet naar om te kijken. Een aanrader!

Maurits Dijkgraaf
Way2Web

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl