Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Koken, proeven & Creëren

Kookworkshop voor jouw culinaire bedrijfsuitje

Een kookworkshop blijft een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje met je collega’s. Er zijn heel wat verschillende workshops op het gebied van koken. Noem maar op; Italiaans, Thais, Sushi of een pizzaworkshop, er is genoeg keuze. Misschien heb je dit allemaal al gedaan en wil je juist een culinaire workshop die net wat anders is. Uitjesregisseur IEN denkt daarom graag met jullie mee.

Outdoor cooking

Wil je echt eens iets anders, kies dan voor een workshop outdoor cooking. Een uitje op een verrassende buitenlocatie waarbij  je leert koken op een houtvuur. De locatie voor een workshop outdoor cooking is altijd verrassend, bijvoorbeeld in een boom - of wijngaard. Of misschien wel ergens aan het water.

Kookstudio in een verbouwde hooiberg

Een andere favoriete locaties van IEN is een kookstudio in een eigentijdse verbouwde hooiberg met een volledig ingerichte professionele keuken. Een locatie waar je je direct thuis voelt en waar je samen met de chefkok mag gaan koken. De kookprogramma’s worden op basis van jullie wensen op maat gemaakt. Is het thema bijvoorbeeld teambuilding, dan zal dit thema naast het proeven, ruiken, koken en creëren steeds terugkomen. Er wordt gewerkt met producten van het seizoen, vers, puur en ambachtelijk.

Foodmemory en kruidenquiz

Niemand zal zich hier vervelen, tussen de gangen door wordt je verrast met een spelletje foodmemory of een kruidenquiz. Zijn de voorbereidingen gedaan dan wordt er nog even een mini workshop bloemschikken of een mini workshop koken met een houtoven gegeven. Na alle voorbereidingen gaan jullie samen lekker eten aan een door jullie zelf gedekte tafel.

Koken op de Waddeneilanden

Op de Waddeneilanden is het leuk om juist met de lokale producten te leren koken. Op Texel kan je zo bijvoorbeeld leren koken op Sien Texels. Een ander idee is om eerst zelf met de groep oesters of andere schelpdieren te gaan zoeken op het wad, om ze daarna zelf te bereiden.

Private Dining

Geen zin om zelf te koken maar wel heerlijk uit eten te gaan, dan organiseert uitjesregisseur IEN een Private Dining voor jullie. Samen met je team op een bijzondere locatie genieten van een exclusief diner door een chefkok bereid.

Activiteit Koken, proeven & Creëren
Locatie Betuwe / Waddeneilanden
Duur Ca. 4 uur
Groepsomvang Vanaf 15 personen
Prijs Vanaf € 69,50 p.p. excl. btw

TIP van IEN - Als extraatje kan er vooraf aan de kookworkshop of het diner eerst een wijnproeverij worden gehouden.

Kookworkshop in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl