Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

VIP Marketing BV

Een bedrijfsuitje voor het team uit Zoetermeer en Wageningen

Reactie klant

De opdracht die ik als uitjesregisseur van VIP Marketing kreeg was duidelijk. Organiseer een uitje met leuke activiteiten waar al onze collega’s aan kunnen deelnemen. Bij voorkeur op een landelijke locatie, goed bereikbaar vanuit onze vestigingen in Zoetermeer en Wageningen. En niet onbelangrijk, alle collega’s houden van lekker eten, drinken en gezelligheid.

Handboogschieten en barbecueën

De 1e uitdaging voor IENVENT was het vinden van een locatie die nog beschikbaar was. De voorkeur ging uit naar een donderdag of vrijdagmiddag in juni. Boerengoed in Enspijk was de eerste locatie die ik in gedachten had voor dit teamuitje. Gelukkig was er nog plaats.

Boerengoed staat bekend als Boerengolf locatie. Lees hier meer over boerengolf. Naast Boerengolf kunnen er op deze locatie, in overleg,  nog veel meer activiteiten voor een geslaagd uitje worden georganiseerd.

Het idee was om de groep eerst een sportieve activiteit te laten doen in de vorm van handboogschieten. Daarna ging het team starten met een trendy workshop “Barbecueën op de Big Green Egg”. Een workshop die leuk is voor zowel mannen als vrouwen en ook voor kookliefhebbers.

Na afloop mocht het zelf klaargemaakte lekkers (4 -gangen) worden opgegeten.

Gerelateerde links

Reactie klant

Reactie klant

Hoi Ineke, 
Hierbij willen wij je nog van harte bedanken voor het super geslaagde bedrijfsuitje naar Boerengoed in Enspijk. Ondanks de grote verscheidenheid aan mensen binnen onze onderneming heeft iedereen enorm genoten, lekker ontspannen en tijd genoeg om met elkaar bij te praten. Dank je wel voor de goede voorbereiding en organisatie, want eerlijk is eerlijk, wij hebben door jouw inspanning niets anders hoeven doen dan genieten. Echt top geregeld!

Hartelijke groet van Steven – VIP Marketing BV

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl