Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Thematische Business Games

Interactieve trainingen voor jouw team, afdeling of organisatie

Thematische Business Games zijn (inter)actieve trainingen met als doel je team te verbeteren. Trainingen die bewustwording over gedrag in je team, afdeling of organisatie creëren.

Een businessgame is een samensmelting van teambuilding en teamtraining. De Games zijn zo opgebouwd dat deze in eerste instantie niets te maken lijken te hebben met jullie dagelijkse werkpraktijk. In de reflectie erna, blijkt echter dit niet verder van de waarheid af te kunnen liggen. De dynamische trainers garanderen een hoop vallende kwartjes bij de deelnemers, met inzichten die jullie team of afdeling helpen om resultaten te verbeteren.

Voor wie?

Business Games hebben hun waarde al bewezen bij een verscheidenheid aan klanten. De Games/trainingen zijn geschikt voor kleinschalige teams of afdelingen in het MKB, maar ook voor events van multinationals met meer dan 1000+ deelnemer.

Thema’s

Er is een ruime keuze aan Business Games, gericht op verschillende thema’s zoals: resultaatgericht werken, projectmanagement, (ambitieuze) doelen stellen, sales en samenwerken.

Wanneer zet je een Business Game in?

Een Business Game is geschikt voor teams die plezier, (inter)actie en leren willen combineren. Om bij collega’s een intrinsieke motivatie te ontwikkelen om anders te denken en anders te doen. Maar ook een gemeenschappelijke focus en taal te creëren binnen teams en/of organisaties, om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Voor elke moment de juiste game

  • Strategie sessies
  • Het (beter) leren kennen van elkaar
  • De start van een nieuw project
  • Het samenbrengen van verschillende (bedrijfs-) culturen
  • De lancering van een nieuw product
  • Het samenvoegen van afdelingen, teams of organisaties.
  • Een bedrijfsmeeting
Activiteit Business Games
Locatie Betuwe / Waddeneilanden
Groepsgrootte 10 - 1000+ deelnemers
Programmaduur 2,5 tot 4 uur
Prijs Afhankelijk van Business Game keuze en het aantal deelnemers. Prijsindicatie op basis van maatwerk offertes
Taal Nederlands of Engels

Zelf een Business Game ervaren en beleven?

Op zoek naar een invulling voor een evenement van 50 of meer deelnemers? Twijfel je of een Business Game de juiste invulling is voor het te organiseren event? Ervaar en beleef een Business Game met een aantal collega’s eerst zelf. Zo weet je zeker of deze vorm van training past bij uw evenement.

Meer weten over deze mogelijkheid en op welke datum en welke locatie een ‘try out’ Business Game wordt georganiseerd? Neem contact op met IEN van IENVENT.

Business Game in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl