Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Help, ik ben de fotograaf vergeten!

Hoe vaak komt het niet voor dat je aan alles hebt gedacht voor je event maar op de dag of avond zelf tot je grote schrik, bedenkt dat er geen fotograaf aanwezig is. Natuurlijk kan je met een smartphone leuke foto’s maken, maar het is nog leuker als de foto’s er professioneel uitzien. Als ik zelf als eventmanager aanwezig ben neem ik standaard mijn spiegelreflexcamera mee. Speciaal voor dit soort gelegenheden heb ik een cursus fotografie en een cursus filmen met je smartphone gevolgd. Maar ik ben en blijf een regisseur van bedrijfsuitjes- en evenementen en is het beter om het professionele foto en camera werk aan een professional over te laten.

Waar vind je een eventfotograaf?

Er wordt zoveel tijd in het event gestoken dan is het toch zonde als er achteraf geen foto’s of filmpjes van zijn. Wil je een mooie reportage van het georganiseerde event zodat je al je collega’s een mooie herinnering kunt meegeven van het (personeels)feest dan zeg ik; twijfel niet en boek een fotograaf. In mijn netwerk zitten een aantal fotografen die je hierbij heel goed kunnen adviseren. Elke fotograaf heeft zijn specialiteit. Onlangs heb ik op de NBC Experience kennis gemaakt met Rogier Bos. Rogier maakt prachtige profielfoto’s maar is ook eventfotograaf. Kijk zelf maar eens op de website  naar het werk van Rogier. Wat ik zelf zo leuk vind is dat Rogier interessante blogs schrijft met tips voor event organisatoren.
Een ander eventfotograaf die ik graag aanbeveel is Ramon van Jaarsveld van clickshotfotografie. Natuurlijk zijn er nog veel meer eventfotografen maar dit zijn er alvast twee, gewoon omdat ik niet alle fotografen hier kan noemen.

De flitskast, foto’s en video’s  voor de ‘fun’.

Wil je komische foto’s van je feestje en dat alle gasten zichzelf versieren met allerlei attributen die klaarliggen zoals hoedjes, petjes, slingers etc. dan adviseer ik je om een fotobooth of wel een flitskast te huren. Huur je een flitskast als fotobooth dan ben je verzekerd van  grappige foto.’s. Met slechts een druk op de knop, begint de timer van de flitskast te lopen en binnen enkele seconden is de foto gemaakt. Je kan kiezen om de foto direct te laten printen of digitaal op te slaan. Met fotoprops worden het maken van foto's nóg leuker. Hoe later op de avond hoe hilarischer de foto’s. Als bewijs van een geslaagd feestje heb je gelukkig de foto’s nog.

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl