Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Voorbeeld groepsreis - Finland - Lapland

FINS LAPLAND een winters avontuur

Houd jouw team van actie dan is deze incentive naar Fins Lapland echt wat voor jullie.

Levi is de ideale plek voor een incentive of personeelsreis vol actie. Altijd al een rendier of husky safari willen doen? Of kies jij en je team voor nog meer actie? Dan gaan we toch op pad met sneeuwscooter. Hoe staat het met jouw lef en conditie? Fatbiken in de sneeuw is een hele ervaring. Nog meer actie ga dan een ochtendje ziplinen en probeer het uitdagende parcours in het adventure park. Uiteraard mag een “Aurora” huntingtour, niet ontbreken, hopelijk lukt het om het Noorderlicht te zien. We geven geen garantie!

Dag 1 - Welkom in Fins Lapland

Afhankelijk van het seizoen en vluchtmogelijkheden komen we in de middag of avond aan op de luchthaven van Kittilä. We rijden bij aankomst in de avond, gelijk door naar de locatie voor een echt Laps diner. Welkom in Fins Lapland.Na een lange reis en diner is het hoogtijd om te ontspannen. Dit gaan jullie doen op een traditionele Finse manier. In een drijvende sauna op het meer. Wie van jullie durft er in het koude water te springen? Badkleding mee. Met een beetje geluk spotten we al het Noorderlicht. Na deze bijzondere sauna ervaring, gaan we richting hotel. Wat zullen jullie slapen na deze eerste kennismaking met Fins Lapland.

Dag 2 - Husky tour en Noorderlicht

Na het ontbijt gaan we naar een husky park. Bij aankomst wordt er eerst door de eigenaar wat verteld over zijn bedrijf en daarna gaan we op pad met de husky’s. De husky’s staan al klaar en willen snel vertrekken. Jullie vast ook. Reken er maar op dat het heel hard gaat in zo’n slee. Hou je goed vast en zorg dat je blijf staan. Vanavond logeren we weer in hetzelfde hotel. Wil je een speciale ervaring, dan regelen we een overnachting in een spectaculaire glas iglo.

Vanavond gaan we met een professionele “Aurora hunter” op pad. Deze aurora hunter is een professioneel fotograaf . Eerst wordt je uitgelegd hoe de camera werkt. De fotocamera’s zijn al voor je ingesteld. Je hoeft alleen nog maar het Noorderlicht te zien en op het juiste moment op het knopje te drukken. Vind je dit wel wat erg gemakkelijk neem dan je eigen camera mee. Na afloop krijg je de DS kaart mee en kan je thuis zien hoe jouw Noorderlicht foto’s zijn geworden.

De locatie is zeer bijzonder in een prachtige Finse hut, waar je je kan opwarmen bij een vuur. Uiteraard wordt er voor warme kleding en laarzen gezorgd. Koud zal je het niet krijgen. Vanavond val je rozig in slaap.

Dag 3 - Levi Activity Park

De laatste dag is vol actie. We starten de ochtend in het Levi Activity Park waar we adrealine krijgen door te gaan klimmen en ziplinen. Bij aankomst in het activity park krijg je eerste een uitgebreide veiligheidsinstructie. En dan gaat het avontuur beginnen. Begin jij met het makkelijke parcours of slinger jij als een aapje over het parcours?

Om even bij te komen naar al deze actie gaan we met de stoeltjeslift omhoog. Op de berg staat Finse schnaps en chocomel voor iedereen klaar staat. Uiteraard kan je bovenop de berg nog even rondlopen.

In de middag tijd om Levi te ontdekken en wat te souvenirs te shoppen. Een ander idee is een bezoek aan het Sami museum waar je alles leert over de Sami en de rendieren. S ’avonds worden we opgehaald voor een echt traditioneel Noorderlicht “kota” dinner.

Om de hut te bereiken maken we eerste een wandeling door het pikdonkere bos met de gids. Voor hoofdlampjes wordt gezorgd. De gids verteld onderweg over de natuur. Na een wandeling van 15 minuten komen we aan bij een traditionele Lapse hut, ergens midden in het bos. Hier worden we op een speciale manier ontvangen met een bijzonder en indrukwekkend persoonlijk inwijdings ritueel.

Op het menu vanavond staan traditioneel gerookte zalm en andere Lapse lekkernijen. Als jullie geluk hebben zien jullie vanavond ook nog het noorderlicht.

Dag 4

Afhankelijk van het seizoen en vluchtmogelijkheden gaan we in de ochtend of middag naar de luchthaven van Kittilä, voor de terugreis naar Amsterdam.

Adventurepark

Sami zang

Groepsreis Finland in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl