Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Voorbeeld groepsreis - India

INDIA… Let’s explore Mumbai & Udaipur!

Mumbai, het kloppende hart van India en de meest energieke stad van het land. Dé plek waar we gaan Bollywood dansen maar ook een stad vol contrasten gaan zien met de grootste sloppenwijken van Azië maar ook ’s werelds duurste huizen. Kortom, wij duiken in de wondere wereld met de nodige chaos & drukte. Spannend, toch? 

Dag 1 - Schiphol - Mumbai

Amsterdam Schiphol – Mumbai
Aankomst in de avond. Tijd om te relaxen of direct te gaan slapen.

Dag 2 - 5 senses Tour

Vroeg op want vandaag storten we ons in de drukte van het mooie maar toch wel chaotische Mumbai. Bereid je alvast voor op het constante getoeter van de diverse vervoermiddelen. Het getoeter gaat maar door en stopt echt niet.

De tour die we gaan doen is de “5 senses Tour”. Een moderne historische wandeling waarbij we al onze zintuigen moeten gebruiken. De eerste stop is bij de wasserij. Je mond valt open van verbazing als je ziet hoe hier de was wordt gewassen. Per bus volgen we onze route en gaan we naar de bloemenmarkt. Overal zie je kleurrijke bloemen en verkopers op de grond zitten. Hou je fototoestel bij de hand, want je blijft maar foto’s maken. Dan per bus richting de “spice”martkt / kruidenmark. Alle soorten “spices” zijn hier te vinden. Uiteraard proeven we ook, de Indiase Masala chai. Een must try voor theeliefhebbers. De volgende stop is de groente- en fruit markt. Let op dat je niet omver wordt gelopen door een koe.

Hoe moeilijk denk je dat het is om te leren dansen? Tijdens een workshop Bollywood dansen, leer je heel snel de danspasje en kan je zelf ervaren dat je dit zo onder de knie hebt. Na de indrukwekkende tour in de ochtend is het tijd om even bij te komen en lunchen we in een typisch Indiaas restaurants . Eet je nu met je linker of rechterhand? Wees niet bang het eten is niet al te pittig. Reizen met de trein is de meest populaire manier van transport in Mumbai. Durf jij het aan om met de lokale trein te reizen? Uiteraard gaan wij dit ook doen.

Aan het einde van de middag laten we ons verwennen met een hightea in het bekende Taj Mahal Palace.

Dag 3 - Vismarkt Mumbai

We moeten wel heel vroeg op vandaag maar dat is echt de moeite waard. We gaan een kijkje nemen op de vismarkt. Een markt waar nog maar weinig toeristen komen. De vrouwen doen hier de handel en verkopen de vis. Kijk hier wel goed uit waar je loopt. De vrouwen met manden met vis op het hoofd of in de arm, duwen je gewoon op zij en dan lig je maar zo in het water als je niet oplet. Aan de visgeur moet je best even wennen, maar de vismarkt moet je gezien hebben als je in Mumbai bent.

Daarna rijden we naar het station van Mumbai. In de ochtend is de omgeving van het station het distributie centrum van kranten. Overal zie je krantenverkopers de kranten stapelen en sorteren,en klaarmaken voor distributie. Soms worden de kranten gewoon op de fiets rondgebracht. En ja, die fietsen zijn niet zo modern als in Europa.

Na deze hectische morgen vertrekken we richting de luchthaven om het vliegtuig naar Udaipur - het Venetië van India - te nemen. We komen met een beetje geluk, lees; mits er geen vertraging is aan het einde van de middag aan en rijden dan direct naar het Taj Lake Palacehotel voor een “Royal Evening” met een culture dansshow. Als we geluk hebben zien we ook een prachtige zonsondergang.

Dag 4 - Ontdek Udaipur

Het wordt misschien wat eentonig maar ook vandaag weer vroeg op omdat we Udaipur gaan ontdekken op de fiets. Er gaat een gids mee en we maken een aantal lokale stops onderweg. Onbijten doen we in stijl bij bij het Leela Palace in Udaipur. Deze locatie is prachtig en je zult onder de indruk zijn.

Per tuk Tuk worden we naar de stad gebracht. We bezoeken eerst met de gids een tempel en uiteraard bezichtigen we ook het stadspaleis van Udaipur. De wandeling maakt hongerig en op een prachtig terras aan het mooie meer Pichola, gaan we lunchen. In Udaipur is er gelegenheid om even te winkelen voor souvenirs. Tip, blijf niet in de hoofdstraat, maar ontdek de smallere straatjes van Udaipur.

Dag 5 - Eklinji tempels

Na het ontbijt vertrekken we met de bus naar Devigarh en stoppen we bij de tempels van Eklinji. Hier ervaar je rust en zie je dat India niet altijd hectisch hoeft te zijn. De volgende stop is het authentieke dorp Delwara, waar we eerst een wandeling met een lokale gids maken om het dorpsleven van Rajastahan te ontdekken. Het is of de tijd heeft stilgestaan.

Vandaag hebben we weer een prachtige lunchlocatie. Dit keer in het luxueuze RAAS Devigarh hotel. Na de lunch is het tijd om richting Mumbai te vertrekken voor de terugvlucht naar Nederland. Voordat we in het vliegtuig stappen is er nog een afscheidsdiner.

Wasserette in Mumbai

Markt in Mumbai

Kruiden

Groepsreis India in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl