Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Voorbeeld groepsreis - Rome - Italië

Rome… That’s Amore!

Rome, de Italiaanse stad waar zoveel te zien en te beleven is. Ideaal voor een groepsreis of een personeelsuitje. Het beroemde Colosseum, de Trevifontein en de Spaanse Trappen. Natuurlijk ga je dit allemaal zien. Dit is nog maar een kleine opsomming van de bezienswaardigheden die je tegen komt tijdens een incentive reis naar Rome.

IENVENT laat je Rome op een andere wijze zien en natuurlijk lassen we regelmatig een pauze in voor een cappuccino of een Italiaanse gelato op een terrasjes.

Dag 1

Direct na aankomst in Rome, gaan we lunchen in de hippe & trendy wijk Monti. Stil zitten is na de lunch voorbij. We gaan Rome ontdekken op de fiets. Uiteraard maken we een ijsstop bij een van de bekendste ijszaken van Monti. Van al dat fietsen krijg je trek. Italië is het land van de pizza en dit is jullie kans om de kneepjes van het vak te leren. Wat wordt het voor jou? Een Margarita of Napolitana of ben je nog creatiever? We sluiten de avond af bij een hippe cocktail club. Welke cocktail ga jij vanavond proeven?? Bij Cocktail  Club Derrière is er heel veel keus. Dit kan nog een late avond worden.

Dag 2

Vandaag wordt het een dag vol avontuur met o.a. een Vespa tour & raften op de Tiber! In de ochtendrijden we met kleurige Vespa's langs de belangrijkste highlights in Rome o.a. Palatino, een van de zeven heuvels van Rome en de Gianicolo hills. Voor de culinaire liefhebbers onder ons, maken we ook nog een stop bij het bekende “Eataly”, met een ruime keuze aan Italiaanse lekkernijen.Na de Vespa tour kunnen we even bijkomen van alle historische indrukken. Hoe leuk is het om te gaan picknicken in het park van Villa Borghese.

Als we weer zijn opgeladen begint het echte sportieve avontuur; raften op de Tiber (Ponte Milvio area). De magische route loopt door Rome, vanaf het oude Ponte Milvio met als eindpunt Trastevere. 's Avonds dineren bij Angelina, een authentiek restaurant in Rome. Let vooral op de barmannen van Angelina. Zij doen namelijk heel wat acrobatische trucjes om jou de lekkerste cocktails te serveren. Gelukkig hoeven jullie niet naar het hotel terug te lopen, dit wordt heel verrassend, geregeld met een elektrisch vervoermiddel.

Dag 3

Een bijzondere tour staat er vanochtend op het programma. We gaan touren met “vintage cars”. Het eindpunt is “Castelgandolfo”. Onderweg maken we diverse stops . Iedereen die dat wil en een rijbewijs heeft, mag zelf een stukje van de route rijden. De ochtend sluiten we af in stijl, met een uitgebreide lunch op een prachtige locatie. Daarna is het tijd om naar de luchthaven te vertrekken voor de terugreis.

Ciao Italy.

Groepsreis Rome in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl