Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Wat is het leukste Waddeneiland voor een bedrijfsuitje of teambuilding?

Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog?

TIP van IEN

Als je nog nooit op een Nederlands Waddeneiland bent geweest, dan is het best moeilijk kiezen welk eiland het beste bij jullie bedrijfsuitje past. Als bedrijfsuitjes-regisseur ken ik alle Waddeneilanden erg goed. Ik reis regelmatig af naar de eilanden zodat ik op de hoogte blijf van (nieuwe) activiteiten.

Zelf vind ik het best moeilijk om een favoriet eiland aan te wijzen. Alle eilanden, of je nu kiest voor Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of  Schiermonnikoog, zijn prachtige locaties om een bedrijfsuitje naar te organiseren. Als uitjesregisseur organiseer ik de meeste uitjes naar Texel. Dit komt omdat Texel vrij makkelijk bereikbaar is.

Waar kom je vandaan?

Is jullie bedrijf in Drenthe, Friesland of Groningen gevestigd, dan is een bedrijfsuitje naar Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog op één dag goed te doen. Kom je uit omgeving Amsterdam of het midden van het land dan kies je eerder voor Texel. Mocht jullie budget het toelaten, blijf dan zeker één nachtje logeren, want de eilanden hebben genoeg activiteiten voor een bedrijfsuitje te bieden.

Overtocht Waddeneilanden

Het uitje begint al op de boot. Texel is het eiland met de kortste overtocht. De VVV Texel gebruikt niet voor niets de slogan, Texel je bent er zo. De vaartocht vanaf Den Helder duurt maar 20 minuten. Ga je naar Terschelling of Ameland dan is het iets langer varen en ben je ongeveer 45 minuten aan boord. De overtocht naar Vlieland met de reguliere boot duurt 1,5 uur. De langste overtocht is naar Schiermonnikoog met de reguliere boot, namelijk 2 uur. Wil je toch wat eerder op Vlieland of Terschelling zijn, dan neem je de snelboot.

Een exclusieve overtocht

Willen jullie niet met de reguliere veerboot naar de Waddeneilanden, dan is het een idee om een (garnalen)boot of Robbenboot exclusief af te huren voor jullie groep. Bepaal je eigen vertrektijd, soms is dat net zo handig.  Willen jullie het nog spectaculairder dan regelt IEN een overtocht met een RIBboot.

Uitjes op de Waddeneilanden

Alle Waddeneilanden hebben iets speciaals. Maar huifkartochten, oestertochten, wadlopen, blokarten of powerkiten, beachgames of teamspellen als Wie is de Mol of Crazy 88 kunnen op alle eilanden worden georganiseerd. Elk eiland heeft wel een prachtige strandtent waar een feestje gebouwd kan worden. Of een bijzondere locatie om te lunchen of te dineren.

Overnachten op de Waddeneilanden

Overnachtingmogelijkheden zijn er genoeg op de wadden van een eenvoudig hotel of groepsaccommodaties tot viersterrenhotel. Voor elk budget is er wel een mogelijkheid. In de zomermaanden is het soms wat moeilijk om geschikte accommodatie te vinden, dus wees op tijd met plannen.

TIP van IEN

TIP van IEN

Overweeg eens om in de wintermaanden een bedrijfsweekend te organiseren. In de koudere maanden van het jaar, krijg je als groep alle aandacht en prijstechnisch is het zeker interessant. Een hotel helemaal afhuren, dat is dat zeker een mogelijkheid. Ideaal voor een bedrijfsfeest.

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl