Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Van Eck en Van Sterkenburg

Personeelsuitje naar Den Bosch

Reactie klant

Van Eck & Van Sterkenburg

Om het 20-jarig jubileum van Van Eck & Van Sterkenburg te vieren, mocht IENVENT meedenken in de organisatie van een jubileumuitje voor alle medewerkers met hun partners. In een voorgesprek met de directie werden alle wensen doorgenomen. Op basis hiervan heeft IENVENT een voorstel gemaakt. De opdracht was duidelijk, het moest een uitje zijn met een beetje actie, workshops en vooral veel afwisseling in de locaties.

Bourgondisch genieten in Den Bosch

Busbedrijf Krol Reizen, zorgde voor het vervoer naar de bourgondisch stad Den Bosch. De groep begon met een historische vaartocht over de Binnen Dieze van circa 50 minuten.

Na de vaartocht ging de groep te voet op weg naar Bakkerij Royal, voor een workshop Bossche bollen maken. Natuurlijk mag iedereen de zelfgemaakte Bossche bol ook proeven.

Na de workshop was het borreltijd en kon er geproost worden op het 20-jarig bestaan van Van Eck & Sterkenburg. Het voorgerecht werd niet op de borrellocatie geserveerd, maar in een gezellig restaurantje.

Toen de eerste honger was gestild, kwam een stadsgids de groep ophalen voor een stadswandeling door Den Bosch. Na de stadswandeling met historische verhalen werd de groep door de gids afgezet bij het volgende restaurant, waar men kon genieten van een tussen- en hoofdgerecht.

Zoals het hoort bij een bourgondische wandeling moest men voor het dessert een wandeling maken naar het laatste restaurant van de avond. Op deze manier blijf je als  groep je lekker in beweging en leer je diverse restaurants kennen.

Na het dessert stond de bus weer klaar om de groep weer veilig naar huis te brengen.

Reactie klant

Reactie klant

Ons bedrijfsuitje afgelopen zaterdag was zeer geslaagd. Iedereen heeft enorm genoten. We hebben allemaal een erg leuke dag gehad. Ik heb jouw collega ter plaatse, ook al bedankt voor haar hulp, dat was uitstekend geregeld.

De restaurantjes waren allemaal super en het eten was heerlijk! De combinatie met de boottocht en rondleiding was erg leuk. Echt een aanbeveling voor andere bedrijven.

Hartelijk dank voor de zeer goede organisatie! Mede dankzij jou was het voor ons een onvergetelijke dag!

Groetjes,

Carin van Sterkenburg
Van Eck & Van Sterkenburg

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl