Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bouwonderneming Stout B.V.

Winters personeelsuitje met een vleugje cultuur

Reactie klant

Regisseur IEN werd gevraagd door de personeelsvereniging van bouwbedrijf STOUT of zij een originele invulling kon bedenken voor het jaarlijkse personeelsuitje, eind november. De voorkeur ging uit naar een gezellige avond met een 3- gangen en het liefst een bijzonder invulling.

Diner en een stadswandeling door Buren

Als je in Buren bent mag een mooie stadswandeling/bezichtiging eigenlijk niet ontbreken. Dus IEN had bedacht dat de groep niet de hele avond aan tafel moest zitten. Hoe organiseer je dat dan? Heel eenvoudig door het 3-gangendiner te onderbreken met twee korte stadsrondleidingen van 30 minuten, onder begeleiding van een aantal stadsgidsen.

Na het voorgerecht was de 1e rondleiding van 30 minuten en na het hoofdgerecht was het 2e gedeelte van de stadsrondleiding. Bij terugkomst werd het verrassingsdessert geserveerd.

Natuurlijk is dit wel even een organisatie met circa 70 personen, die hun jas moeten ophangen, aan- en uittrekken en zich bij de juiste stadsgids moeten verzamelen. Maar met een goede organisatie is dit zeker te realiseren.

De stadswandeling was een ludieke onderbreking van het diner. Voor de stadsgidsen was dit eveneens een bijzondere avond en ervaring. Gidsen op een winteravond en ook nog eens in twee delen, dit hadden ze nog nooit zo meegemaakt.

Met behulp van een draagbare lantaarn, om wat licht te creëren, kreeg de stadswandeling een sprookjesachtigs en magisch tintje. Na het dessert was er gelegenheid om onder het genot van een drankje op te warmen en gezellig bij te kletsen.

Gerelateerde links

Reactie klant

Reactie klant

Wij kijken terug op een leuk personeelsuitje. Het stadje Buren is schitterend (ook ’s avonds) en de gidsen hebben een mooi en interessant verhaal verteld.

De reacties van collega’s zijn ook positief. Een enkeling was niet tevreden over het eten, maar het merendeel was tevreden.

Bedankt voor de prettige samenwerking en mochten we in de toekomst weer iets bijzonders willen, dan neem ik met jou contact op.

Mevr. P.J.B. Voorbergen - Bouwonderneming Stout B.V.

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl