Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsuitje / Teambuilding op Schiermonnikoog

Het kleinste bewoonde Friese Waddeneiland

Schiermonnikoog is het kleinst bewoonde Friese Waddeneiland en heeft ongeveer 950 bewoners, is 18 kilometer lang en 4 kilometer breed. Lytje Pole,  zoals de eilanders hun eiland zelf noemen is ongeveer 45 minuten varen van Lauwersoog met Wagenborg Passagiersdiensten. Auto’s zie je haast niet op Schier, want het eiland is autoluw. De fiets of tandem is het ideale vervoermiddel om Schiermonnikoog te verkennen. 

Het "vlieger" paradijs

Schiermonnikoog is voor IEN het “vlieger” paradijs. Het uitgestrekte strand van Schiermonnikoog, is ideaal om te leren vliegeren of kitesurfen. Wil je wat anders dan vliegeren dan kan je gaan blokarten op het breedste strand van Europa.

Educatieve teambuilding

Liever een educatief uitstapje waarbij je met een natuurgids op pad gaat en alles leert over de natuur op Schiermonnikoog, dan regelt IEN dit. 

Creatieve teambuilding

Op zoek naar een teambuildingprogramma, ga dan zandkastelen bouwen met je collega’s. Liever toch iets creatiefs met vliegers, dan is een workshop vliegerbouwen een aanrader? Na een middagje vlieger bouwen met je team is het geweldig als je je eigen gebouwde vlieger de lucht in ziet gaan.

Lunchen, dineren en overnachten

Op Schiermonnikoog weet IEN ook leuke adresjes om te lunchen dineren en te overnachten. Zo word een bedrijfsuitje naar Schiermonnikoog helemaal compleet.

Schiermonnikoog in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl