Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

CCI IT GROEP

Teambuilding - Expeditie Robinson

Reactie van de klant

De wens was een Teambuilding Uitje met zoveel mogelijk “Expeditie Robinson” elementen. De groep werd verdeeld in twee kampen. Dit om het echte expeditie Robinson na te bootsen.

Tijdens het spel konden er  teamleden worden weggestemd. Het was ook mogelijk per team tips te winnen. Deze  tips kwamen goed van pas bij het finalespel, want afhankelijk van het aantal tips was de schat  gemakkelijker te vinden.

Afgelegen natuurgebied bij Maurik

De ideale locatie voor een “expeditie” Robinson decor, was snel gevonden. In de omgeving van het dorpje Maurik, ligt een prachtig natuurgebied met een waterrijke omgeving. Ver afgelegen van de bewoonde wereld. Met je telefoon heb je bijna geen contact met de buitenwereld.

De Teambuilding onderdelen waren:

  • Brugbouwen, bouw zo snel mogelijk een brug en maak een spectaculaire overtocht over het water.
  • Vlotbouwen, eerst een solide vlot bouwen, stabiel genoeg om naar de andere kant van een klein binnenwatertje te varen.
  • Klimmen & tokkelen, Welk team bereikt als eerst de top? Eenmaal de top bereikt van de 16 meter hoge klimtoren, stond elk team een spectaculaire tokkel-afdaling te wachten.
  • Duck Trail, op (flippers) moest elk team een spannend parcours afleggen, dat bestond uit diepe kuilen, touwbruggen en balken. De finish, moest wel met het hele team worden bereikt!

Afsluiting met een borrel een BBQ

Na een dagje Expeditie Robinson, was het voor alle teamleden, heerlijk loungen, borrelen en relaxen met Barbecue.

Reactie van de klant

Reactie van de klant

Bij de zoektocht naar een geschikt bedrijfsuitje sprong Ienvent er direct uit. Ineke schakelde snel naar aanleiding van onze digitale aanvraag en belde direct op om een gevoel te krijgen bij onze wensen en mee te denken. Door een combinatie van de wensen aan onze kant en mogelijkheden die zij bood, kwam er al snel een concreet voorstel uit. Het enthousiasme van Ineke en het meedenken met ons als klant was de doorslaggevende factor om voor Ienvent te kiezen. Ook de nazorg na afloop van het bedrijfsuitje was keurig en professioneel.

Mireille Steegmans - CCI IT GROEP

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl