Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

ICTivity

Vergaderen, bijpraten, fun & teambuilding

Reactie klant

De collega’s van  Ictivity zien elkaar niet dagelijks. Dit komt omdat  bijna alle collega’s gedetacheerd zijn bij bedrijven in heel Nederland. Om op de hoogte te blijven en dat de collega’s elkaar toch blijven zien, organiseert Ictivity, enkele keren per jaar een meeting inclusief vergadering, diner en een activiteit.

Uitvoering teamuitje

De collega’s zijn rond 17.00 uur welkom op de locatie voor een welkomstdrankje. Meestal wordt er na de ontvangst gestart met het formele gedeelte en volgt het diner en de activiteit erna. Het diner moet niet al te veel tijd in beslag nemen, maar moet wel verrassend zijn. Een uitgebreid 3 gangen diner is niet de bedoeling.

Twee uitjes die er uitsprongen waren o.a. op de locatie Geofort te Herwijnen en het Honigcomplex te Nijmegen. Lees meer bij de klantreactie, waar Kirsten je zelf vertelt over de georganiseerde teamuitjes met o.a. een escape challenge en een  beachvolleybaltoernooi.

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier
Reactie klant

Reactie klant

Ictivity heeft Ineke leren kennen als een dame met een groot, divers en vooral verrassend netwerk om zich heen. Ze werkt graag samen met ondernemers die net zo enthousiast en voortvarend te werk gaan als zijzelf.

Dat resulteert eigenlijk altijd slim omgaan met je voorbereidingstijd, slimme en prettige afspraken maken, maar vooral ook het delen van dezelfde passie: het optimaal naar de zin maken van de mensen waarvoor je iets organiseert.

Ineke is flexibel en super klantgericht. Ze luistert goed, is oprecht geïnteresseerd in haar klanten en leeft zich uitstekend in, zodat zij, als je vaker met haar werkt, zelf al met suggesties komt die goed bij je bedrijf/medewerkers past. Dat scheelt je een boel denkwerk.

Ik heb met Ineke een aantal leuke personeelsmeetings opgepakt, waarbij zij het informele/aangename goed wist aan te sluiten op de gewenste teambuilding/teamverbetering. Zo heeft zij voor ons een meeting georganiseerd bij het Geofort in Herwijnen waar kleine groepen door een Escape Challenge tegen elkaar hebben gestreden om de sleutel naar buiten te bemachtigen. De setting van het fort in de avond en het bouwen van onze eigen hamburgers was een groot succes. Ook heeft Ineke bij ons hoge ogen gegooid met het organiseren van een overheerlijke binnen BBQ bij De Honig Fabriek in Nijmegen, waar we na de vergadering het zand in zijn gedoken om een sportief partijtje te volleyballen. Ook hier kwam het teambuildingaspect weer duidelijk naar voren. Zonder Ineke had ik deze locaties misschien wel gevonden, maar had ik nooit de combinatie met de toch weer andersoortige catering, teambuildingactiviteiten en op maat wensen kunnen verenigen. Als het aan mij ligt, mag dit organisatietalent met een gouden hart nog vaak onze meetings organiseren.

Kirsten Kreekels - Sales Consultant Staffing

Bedrijfsuitje in beeld

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl