Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Coastraften & Surfkayaking

Het sportieve teamuitje op de Waddeneilanden

Waarom zou je kiezen als je deze spectaculaire wateractiviteiten samen kunt beleven! Peddel- en veiligheids instructie op alle disciplines, inclusief begeleiding en benodigde materialen. Een kledingset met wetsuit, zwemvest en helm is uiteraard inbegrepen

Coastraften

Bij het raften komt het op het ultieme teamwork aan: met een gezamenlijke krachtsinspanning breek je in het raft door de brandingrijen heen. Goed timen, omkeren en met een spectaculaire surf terugkeren naar het strand. De kans dat hierbij mensen over boord slaan is niet ondenkbaar en dat levert vaak leuke situaties op.

Bij vlakker water hebben we diverse leuke rescue- en teamoefeningen. Een kledingset met wetsuit, zwemvest en helm is uiteraard inbegrepen.

Surfkayaking

Een sensationele surf ervaring, zonder vallen en opstaan? Met onze speciale surf-kayaks peddel je door de branding, je keert om en je laat je op spectaculaire wijze meevoeren door de bruisende golftoppen. De golfenergie wordt omgezet in pure surfsnelheid.

Alle arrangementen zijn uit te breiden met lunch of diner. Het is ook mogelijk diverse activiteiten met elkaar te combineren.

Activiteit Coastraften & Surfkayaking
Locatie Waddeneilanden
Duur Ca. 1,5 uur
Groepsomvang Vanaf 15 personen
Prijs Vanaf € 35,00 p.p. excl. btw

Coastraften & Surfkayaking in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl