Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Skydiven of vliegen op Texel

De ultieme kick voor jouw teamuitje!

Durf jij het aan om met je collega’s te gaan springen of vliegen boven Texel. Dit bedrijfsuitje staat op nummer 1 van de ontzettend spannende teamuitjes. Ga jij dit avontuur aan met je team? Samen van grote hoogte naar beneden springen, dat doe je niet dagelijks.

Waarschijnlijk is dit is het spannendste bedrijfsuitje ooit. Vertel je het wel of niet van te voren aan je collega’s wat jullie gaan doen? Blijft het een verrassing tot het laatste moment of denk je dat iedereen mee springt en enthousiast is. Jij kent je collega’s, dus aan jou om het direct te vertellen of stil te houden tot het moment van de waarheid.

Tandemsprong

Iedereen die durft mag springen. Er is geen theorieles voor nodig en je hoeft zelf niets te doen. Want bij een tandemsprong, spring je aangehaakt aan een instructeur. Wat je wel moet doen is vooral genieten van deze onvergetelijke ervaring.

Alternatief programma

De collega’s die het echt niet zien zitten om te springen, bieden we een alternatief programma aan. Zij die liever niet willen springen maar toch de ultieme kick van het vliegen willen beleven, kunnen een rondvlucht maken. En als je wilt kan je zelf ook kiezen voor een rondvlucht waar bij je zelf mag vliegen.

Vrijeval parachutespringen

Skydiven is de Engelse benaming voor vrije val parachutespringen. Vrijeval parachutisten worden daarom skydivers genoemd.

Bij een tandemsprong maak je een vrije val van ongeveer een halve minuut. Een vrije val betekent dat je uit het vliegtuig springt en niet direct je parachute opent. Je gaat dan steeds harder vallen tot je met ongeveer 190 km per uur richting de aarde valt. De vrije val stopt als je parachute opent.

Uitjesregisseur IEN  regelt alles om jullie eerste dive tot een succes te maken.

Alle arrangementen zijn uit te breiden met lunch of diner. Het is ook mogelijk diverse activiteiten met elkaar te combineren.

Activiteit Skydiven of vliegen
Locatie Waddeneilanden - Texel
Duur Vanaf 2 uur
Groepsomvang Vanaf 15 personen
Prijs Op aanvraag

Skydiven in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl