Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bruisende wijnproeverij

Het landelijke teamuitje voor de ware wijnliefhebber

Je verwacht het misschien niet maar in het mooie Betuwse landschap, te midden van fruitbomen en vlakbij de Oranjestad Buren, ligt één van de grotere wijngaarden van Nederland.

Rondleiding door de wijngaard

De bruisende wijnproeverij start met een rondleiding door de wijngaard, na eerst een glaasje wijn te hebben geproefd. De wijnboer vertelt u alles over het verbouwen van druiven in Nederland en de uitdagingen die daarbij horen. 

Het is een buitenactiviteit dus pas bij nat weer jullie kleding hier op aan! Hierna vervolgen we onze weg richting de wijnkelder. We leren over de wijnbouw in Nederland en het wijn maken.

Kennismaking met de wijnboer

Na de rondleiding door de wijngaard en een bezoek aan de wijnkelder starten we met een bruisende wijnproeverij.

We proeven de wijnen van het Betuws Wijndomein. Tijdens de proeverij vertelt de wijnboer over; de wijngaard, de methodes om witte en rode wijn te maken en de verschillende smaaktypes. Tijdens het proeven prikkel we de zintuigen en leer ruiken & proeven op een ontspannen manier.

Gezellige BBQ in de wijngaard

Trek gekregen na het wijnproeven? Dan starten we met een gezellig landelijke BBQ. Kijk hoe de chef aan de gang gaat met mooie stukken vlees. Als het vlees klaar is wordt het op grote schalen opgediend. We eten aan lange tafels, bij mooi weer in de wijngaard. De BBQ is compleet met salades, brood en een smakelijk dessert.

Activiteit Bruisende wijnproeverij
Locatie Betuwe
Duur 4,5 uur
Groepsomvang 15 - 50 personen
Prijs Vanaf € 99,00 p.p. excl. btw

De wijngaard beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl