Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Taste of Water

Waterproeverij onder leiding van een echte watersommelier

Lesje waterkunde

Bij aankomst op de locatie staan de diverse flessen water al klaar. Mooie flessen, die best chique aan doen. Voordat je mag gaan proeven vertelt de watersommelier jullie eerst allerlei weetjes over jawel water.

De les ‘waterkunde gaat verder. O.a. hoe ons lichaam vocht reguleert en over diverse stoffen in water. De watersommelier kan enthousiast vertellen en legt zo ook uit wat het verschil is tussen bron- en mineraalwater.

Tijdens de les waterkunde komen  jullie ook alles te weet over de water voorkeuren van beroemde (pop)sterren. Zo drinkt popdiva Madonna bijvoorbeeld altijd Voss, een water uit Noorwegen met een laag mineraalgehalte.

Smaakverschil proeven

Na het lesje waterkunde heeft iedereen dorst gekregen en mogen jullie dan eindelijk proeven. Ervaar zelf het smaakverschil in water.

We beginnen met een fles water die wat zacht van smaak is. Niet alle soorten water tijdens de proeverij zal jullie smaak zijn. Het water met een hoog magnesiumgehalte heeft een wat bittere (na) smaak en is niet direct mijn favoriet.

Maar één ding is zeker, de watersommelier heeft IEN na een anderhalf uur durende  waterproeverij overtuigd, er is echt heel veel smaakverschil in water. Taste of water is en leuke activiteit als break tijdens vergaderingen, heisessies of andere events.

Waterproeverij voor je vergaderbreak?

Ben je na dit verhaal ook zo enthousiast? Organiseer dan een waterproeverij als vergaderbreak of voor bijeenkomsten waar geen alcohol geschonken mag worden.

Alle arrangementen zijn uit te breiden met lunch of diner. Het is ook mogelijk diverse activiteiten met elkaar te combineren.

Activiteit Waterproeverij - Taste of Water
Locatie Betuwe / Waddeneilanden
Duur 1,5 uur
Groepsomvang Minimaal 20 personen
Prijs Vanaf € 24,50 p.p. excl. btw

Waterproeverij in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl