Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

The Battle

Een moderne zeskamp voor teambuilding

The Battle is een moderne zeskamp waarbij de groep in teams op jacht gaan naar het grote kapitaal. Er wordt in deze battle op een ludieke manier, een link gelegd met het bedrijfsleven. The Battle wordt ook wel het Money Making Adventure genoemd.

Actief doe- en denkprogramma

Het is een spel met een verrassend en actief doe- en denkprogramma. De teams worden aangesproken op diverse kwaliteiten zoals inventiviteit, overleg, inschattingsvermogen, sportiviteit, teamwork, concentratie, vertrouwen, incasseringsvermogen en intellect. Kortom, kwaliteiten die van belang zijn succes en winst te behalen!

Money making adventure locatie

Ieder team ontvangt bij aanvang van dit avontuur een startkapitaal. Het startkapitaal wordt ingezet en gebruikt op de zogenaamde 'money making adventure locaties', de plaatsen waar het geld wordt verdiend.

Risico's nemen met je team

Analoog aan het echte leven zullen de teams op een aantal momenten niet ontkomen aan het maken van inschattingen en het nemen van risico's. Bij succes wordt geld verdiend, bij falen geld verloren. Kortom een battle die spannend is tot aan het einde!

Alle arrangementen zijn uit te breiden met lunch of diner. Het is ook mogelijk diverse activiteiten met elkaar te combineren.

Activiteit The Battle - Moderne zeskamp
Locatie Betuwe / Waddeneilanden
Duur 2 uur
Groepsomvang Vanaf 15 personen
Prijs Prijs op aanvraag

Zeskamp in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl