Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsuitje Grotten van Han in België

Mysterieus avontuur in onderaardse wereld

Heb je zin om een avontuurlijke en onstuimige dag te beleven met collega’s? Dan ga je naar het Belgische Han. Ontdek de geheimen van deze onderaardse wereld en ga mee op ontdekkingsreis naar de grotten van Han!

Beland in een mysterieus universum

Het avontuur begint met een rit in een 100 jaar oude historische tram, die jullie naar de ingang van de grot brengt. Hier krijgt iedereen eerst een salopette, laarzen en een hoofdlamp. Als iedereen zich heeft omgekleed start het echte avontuur.

Samen met een ervaren gids daal je af naar het hart van een bijzondere wereld en beland je in een mysterieus universum. Ervaar hoe geluid en het licht veranderen. Een tocht van anderhalf uur plezier, avontuur en modder!

Wildpark

Na dit ondergronds avontuur volgt er een ontmoeting met de wildernis. Het wildpark is 250ha groot en er leven indrukwekkende diersoorten zoals herten, everzwijnen en wolven. Het wildpark is ideaal voor avontuurlijk activiteiten zoals een avonturen parcours of een workshop overlevingstechnieken. Ontdek het park samen met gids en maak een ludieke wandeling van 2,5 km of stap in een “Safari” wagen en geniet zonder moe te worden. Er is voor iedere groep wel een leuke activiteit te bedenken.

Bedrijfsuitje op maat

Avontuur, sport, ontdekking en contact met de ongerepte natuur! In de grot en het wildpark is bijna niets onmogelijk. Dit bedrijfsuitje of bedrijfsfeest wordt op maat gemaakt. Gepersonaliseerde en gethematiseerde bezoeken met zang, vertelling, muziek, wetenschap, we denken graag met jullie mee. Voor de overnachting zijn er genoeg mogelijkheden. Dit kan in een tipitent, groepsaccommodatie of viersterrenhotel. Net wat past in jullie budget.

Alle arrangementen zijn uit te breiden met lunch of diner. Het is ook mogelijk diverse activiteiten met elkaar te combineren.

Activiteit Grotten van Han in België
Locatie Buitenland - België
Programma: Vanaf 2 dagen
Groepsomvang Vanaf 20 personen
Prijs

Vanaf € 139,00 p.p.
excl. btw en overnachting

Grotten van Han in beeld

     

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl