Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

JP. Van den Bent Stichting

Een bedrijfsuitje in de wintermaanden

Reactie klant

Best moeilijk hoor om een leuk teamuitje te organiseren in de wintermaanden. Het idee was om met een Tuk Tuk op pad te gaan, maar de meeste collega’s vonden dit een te groot risico i.v.m.  onvoorspelbare winterse weersomstandigheden. Je weet het nooit van tevoren of het sneeuwt, regent of de zon schijnt.

Aan IEN dus de vraag of ik wat ideeën kon aandragen voor een winters teamuitje. Enkele dagen later stonden de voorstellen op de mail en bleek dat het nog best moeilijk kiezen was tussen een Workshop Etiquette Glitter & glamour, Crazy 88, een moorddiner, Wulpse vrouwen schilderen of een Workshop Koken & Creëren.

Uitvoering teamuitje - Pizza bakken

Aan het einde van de middag kwamen alle collega’s naar een prachtige locatie in de Betuwe.

Bij binnenkomst was er een ontvangst met een bruisend welkomstdrankje. Nadat alle collega’s waren gearriveerd werd er gestart met de uitleg over de bereiding van het pizzadeeg en de werking van de houtoven. Daarna ging iedereen zelf aan de slag om een eigen Pizza te bakken.

Aan het einde van de avond was je op de hoogte van het recept van het beste deeg, het geheim van een geweldige saus en technieken voor het maken van de perfecte korst. En wie het aandurfde mocht het deeg van zijn eigen pizza’s in de lucht te gooien. Nadat alle pizza’s klaar waren wat het gezellig tafelen met z’n allen.

Reactie klant

Reactie klant

Iedereen was enthousiast over het teamuitje, ik heb veel positieve reacties gehad, mooie locatie en leuke workshop. Zeker een aanrader.

Mocht ik in de toekomst nog een keer een uitje moeten organiseren, dan weet ik je te vinden! Bedankt voor de fijne samenwerking!

Mijn ervaring is in ieder geval positief. IEN, nogmaals bedankt voor de organisatie van deze workshop, het was helemaal top!

Dorothé Steeg - JP van den Bent Stichting

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl