Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsuitje olijven plukken

Een actief en gezellig bedrijfsweekend in het buitenland

Ben je op zoek naar een origineel personeelsweekend met een niet alle daagse teamactiviteit voor je collega's? Dan is olijven oogsten een aanrader. IEN kent toevallig hele leuke olijfgaarden in Portugal, Italië, Kroatië en Kreta.

LET OP: Olijven plukken is niet het hele jaar mogelijk, de oogst begint meestal pas half oktober.

Kennismaking met de olijfgaard

Maar stel je eens voor dat je half oktober, in een zonnige olijfboomgaard staat met je collega’s. Afhankelijk van het programma, wordt je in de ochtend of middag door de eigenaar van de olijfgaard, hartelijk ontvangen met allerlei heerlijke delicatessen uit de streek.

Daarna volgt een uitgebreide uitleg, in het Engels of Nederlands over de historie van de olijfboomgaard, het plukken van de olijven en het persproces van de olijven tot olijfolie. Vervolgens moeten de handen uit de mouwen en gaan jullie zelf olijven plukken.

Met de hand olijven oogsten

En nee, je gaat niet aan de bomen schudden, het plukken gaat echt nog allemaal met de hand. Na enkele uren plukken staat er als beloning een heerlijke lunch of barbecue klaar.

Breng een bezoek aan de olijvenperserij

Als jullie het interessant vinden kan er ook nog een bezoek worden gebracht aan een traditionele  olijvenperserij. En willen jullie nog meer proeven van de streek dan regelt IEN een wijnproeverij of een kookworkshop.

Enthousiast?

Ben jij net zo enthousiast als IEN en wil je meer weten over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitjes Olijven plukken in Portugal, Italië, Kroatië of Kreta, neem contact op met IENVENT, uw regisseur voor bedrijfsuitjes

Activiteit Olijven plukken
Locatie Buitenland - Portugal / Italië / Kroatië / Kreta
Programma: Vanaf 3 dagen
Groepsomvang Vanaf 15 personen
Prijs Op aanvraag
Periode Oktober - november

Olijven plukken in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl