Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Locaties en gadgets die zorgen voor het WOW-effect!

Als je als secretaresse, eventmanager of als bedrijfsuitjesregisseur, events- en bedrijfsuitjes organiseert is het elke keer weer een uitdaging om met originele ideeën te komen. Ik krijg vaak de vraag, zeg IEN hoe doe jij dat toch? Hoe blijf jij op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van gadgets en locaties?

Hoe kom je aan leuke, originele ideeën en gadgets, die je collega’s of genodigden verrassen?

Als bedrijfuitjesregisseur lees ik dagelijks de nodige (digitale) vakbladen, nieuwsbrieven en artikelen die ik tegen kom op social media. Als ik een interessante locatie, gadget of idee zie, dat mij een echt WOW-effect geeft, dan bewaar ik het artikel of de link van de website in een hiervoor aangemaakte digitale werkmap. Zo heb ik de inspiratie altijd bij de hand.

Gadgets

Zelf ben ik sinds kort geabonneerd op de nieuwsbrief van Event Goodies. Samira blogt over locaties maar is ook altijd op zoek naar gadgets & Inspiratie, die events of een bedrijfsuitje onvergetelijk kunnen maken. Als bedrijfsregisseur raad ik je dus aan een kijkje te nemen op de site van EventGoodies. Hier vind je allerlei inspirerende ideeën over locatie, eten &drinken, entertainment en gadgets.

Hoe vind je die originele en bijzondere locatie voor je event?

IEN wordt regelmatig uitgenodigd door locaties voor een rondleiding. De laatste tijd zijn er heel wat nieuwe en bijzondere locaties bijgekomen. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe locaties, meld je aan voor de locatieFlash, het inspiratie platform van GreaterVenues

Hoe komt IEN aan inspiratie?

IEN is de waddenspecialist, maar uiteraard is IEN altijd nieuwsgierig naar andere locaties die geschikt zijn voor bedrijfsuitjes - en events. Onlangs ben ik een hele dag in Noordwijk op pad geweest met Monica Issacs van NEXclusive, de Destination Management Company voor Noordwijk.

Strandtenten, boutiquehotels, landelijke locaties, kleinschalige locaties, groepsaccommodaties, hotels en evenementenlocaties zoals de Kookerij kwamen allemaal aan bod. Het was een warm en vermoeiend dagje maar IEN is enthousiast over Noordwijk en de uitgebreide mogelijkheden die Noordwijk te bieden heeft voor groepen. Ben je nog op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje of event op de Wadden, in de Betuwe of misschien zelfs in het buitenland, neem dan contact op met IEN, regisseur van bedrijfsuitjes- en events.

Samen werken met een uitjesregisseur of eventmanager

Wil je ook een WOW-effect creëren voor je collega’s of zakenrelaties tijdens een bedrijfsuitje of event? Heb je geen tijd om zelf op zoek te gaan naar een bijzonder locatie?  Wil je na het lezen van deze tips, de organisatie van het uitje of event overlaten aan de expert? Maak vrijblijvend een afspraak met IEN, regisseur van bedrijfsuitjes- en events

Gerelateerde links

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl