Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Groepsreizen, laat je organiseren door een Travel Manager

De organisatie van een groepsreis, is heel wat anders dan het boeken van een privévakantie. Met andere woorden; er komt best veel bij kijken bij de organisatie van een groepsreis. Je kan een groepsreis helemaal zelf gaan organiseren, maar bij de organisatie van een personeelsreis of incentive, raad ik je toch aan om een specialist hiervoor in de arm te nemen.

Travel Manager

Logistiek gezien vergt een groepsreis de nodige organisatie. Als Travel Manager adviseer ik bedrijven, bij het samenstellen van het programma, het vinden van de juiste accommodatie, het vervoer naar de bestemming en indien nodig ook het vervoer ter plaatse.

Reizen organiseren is een vak

Reizen organiseren is een vak! Een Travel Manager is op de hoogte van de laatste trends voor groepsreizen. Wat zijn de nieuwe groeps-bestemmingen? Gaan we naar Berlijn, Hamburg, Malaga of wordt het toch Boedapest of Riga? Laat je de organisatie van een reis over aan een Travel Manager, dan weet je zeker dat jouw groep naar de beste restaurants, hotels en hotspots ter plaatse gaan. Elke groepsreis is maatwerk

Factoren om rekening mee te houden.

Er zijn heel wat factoren om rekening mee te houden. Een belangrijke factor is het budget. Echter er zijn nog veel meer factoren waar je bij de organisatie van een groepsreis rekening mee moet houden. Een Travel Manager zoekt naar de beste reistijden, goedkoopste vliegtickets, centraal gelegen hotels, leuke activiteiten ter plaatse en nog veel meer.

Begeleiding

Tijdens de groepsreis kan de Travel Manager ook mee als reisleider(st)er. Zo heb je zelf geen zorgen tijdens de reis zelf. De reisleider(st)er zorgt ervoor dat de reis voor vertrek maar ook ter plaatse vlekkeloos verloopt.

Persoonlijk

Meer weten? Je kan altijd contact opnemen voor vrijblijvend advies of het maken van een persoonlijke afspraak. Wat voor soort groepsreis het ook is, een Travel Manager regelt het voor je. 

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl