Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Hoe je een bedrijfsuitje naar het buitenland organiseert

Handige tips voordat je naar het buitenland gaat

Jarenlange ervaring in het buitenland

Waarom kies je voor een bedrijfsuitje naar het buitenland met je collega’s?

Een bedrijfsjubileum of een ander mijlpaal, kan een goede reden zijn om samen met alle collega’s, een bedrijfsuitje naar het buitenland te organiseren. Een reisje naar het buitenland klinkt ver weg, maar vergeet niet dat de Belgische Ardennen ook in het buitenland liggen en binnen een paar uur bereikbaar. IENVENT organiseert personeelsweekenden/ bedrijfsuitjes o.a. naar België en naar ander landen. Klik hier voor inspiratie...

Welke informatie heeft een bedrijfsuitjes-regisseur nodig voor een offerte?

Een zinvolle offerte kan alleen opgesteld worden als over een aantal zaken redelijke duidelijkheid bestaat. Belangrijk voor de offerte is de datum dat het personeelsweekend wordt gehouden. Beschikbaarheid en prijs van vlucht en accommodatie zijn sterk afhankelijk van een datum.

Hoeveel collega’s gaan er mee op reis? Wat is het beschikbare budget? Met andere woorden, wordt het kamperen of overnachten in een 4**** hotel?

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een bepaald arrangement?

Kijk vooral goed naar de leeftijdsopbouw en de interesses van collega’s. Te vaak wordt te veel gekeken naar de eigen wensen van de persoon die de opdracht heeft om het personeelsweekend te organiseren. Bedenk daarom goed, dat een bedrijfsweekend pas echt geslaagd is, als alle collega’s het goed naar hun zin hebben.

Wat kost een bedrijfsuitje naar het buitenland?

Je kan het bedrijfsuitje zo duur maken als je zelf wilt. De sky is the limit. Een prijs is niet zomaar te noemen zonder informatie. Belangrijk is altijd de datum, met andere woorden is het laag of hoogseizoen? Een personeelsreis in de wintermaanden, kan voordeliger zijn. Maar hou er rekening mee dat niet alle activiteiten in het laagseizoen mogelijk zijn. Offertes van IENVENT voor personeelsuitjes zijn daarom altijd maatwerk en gebaseerd op jullie wensen.

Waarom zou ik reisbegeleiding willen?

Voor het soepel verlopen van de reis is het aan te raden dat er een tourleader/reisbegeleider mee gaat. Het programma en draaiboek wordt zo goed in de gaten gehouden en waar nodig wordt de planning aangepast. Tijdens de reis zorgt de reisleider ervoor dat u zelf niets meer hoeft te regelen. Handig toch! En mocht iets net iets anders lopen dan afgesproken dan zorgt de reisleider ervoor dat dit zo min mogelijk opvalt.

Een bedrijfsuitje naar het buitenland zelf regelen

Wil je het bedrijfsuitjes toch zelf te organiseren? Bedenk dan goed dat in de organisatie van een personeelsweekend, veel meer tijd gaat zitten dan gedacht. IEN heeft al heel wat bedrijfsuitjes georganiseerd en als je net als IEN een “Pietje” precies bent, dan gaan er ongemerkt heel wat uren in de organisatie zitten. IEN kent haar partners in binnen- en buitenland persoonlijk. Je wilt toch ook dat het personeelsweekend in één keer goed gaat. 

Jarenlange ervaring in het buitenland

Jarenlange ervaring in het buitenland

IEN heeft een uitgebreid netwerk in het buitenland door haar jarenlange ervaring bij diverse reisorganisaties. Teambuilding in de Ardennen, personeelsuitje naar Brussel, olijvenplukken in Portugal, of een survival in Kroatië, het is allemaal mogelijk met de hulp van IEN.

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl