Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Cantorclin

Personeelsuitje naar Ameland

Reactie klant

Via het contactformulier op de website van IENVENT kwam de aanvraag binnen voor een teamuitje naar Schiermonnikoog. Er waren een aantal wensen die in het programma moesten komen. Het programma kwam er ongeveer zo uit zien; aankomst op vrijdagmiddag, inclusief overnachting, sportieve strandactiviteiten en een gezellige avond met een pubquiz.

Groepsovernachting op de wadden

Als een groep wil overnachten, is het eerste wat IEN doet, nagaan of er accommodatie beschikbaar is. Op Schiermonnikoog lukte het niet om accommodaties te vinden, alles was volgeboekt. In overleg met Patricia van Cantorclin, heb ik toen Ameland als alternatief voorgesteld. Omdat de collega’s van Patricia overal vandaan komen uit Nederland, kozen we voor een start in de vroege middag met lunch. Voor de overtocht naar Ameland hadden we gekozen voor een charterboot, een boot exclusief voor de groep gereserveerd. Bij aankomst op Ameland stonden er fietsen en tandems klaar.

Buitenprogramma en spannende pubquiz

's Middags mochten de collega’s sportief bezig zijn en kozen we voor een strandprogramma met diverse strandactiviteiten. 's Avonds werd de groep weer op de boot verwacht voor een vaartochtje langs de zeehonden en een 3-gangenbuffet aan boord. Na het buffet was er als verrassing een spannende “pubquiz”. Welk team heeft de meeste kennis? Na de quiz ging de DJ verder met dansnummers, waar de dansliefhebbers los konden gaan op de dansvloer. De groep ging op tijd van boord, om verder te feesten in Nes. De volgende ochtend na het uitgebreide ontbijt, was het tijd om te vertrekken naar het vaste land. Ter afsluiting nog een mini fietspuzzeltocht over Ameland. 

Gerelateerde links

Reactie klant

Reactie klant

Ik heb het contact met IENVENT als bijzonder plezierig ervaren. Ineke is heel kundig en voelt goed aan wat onze wensen zijn en weet deze te vertalen naar een topevenement. Hartelijk bedankt en tot de volgende keer.

Patricia Karman
Manager Sales & Marketing - Cantorclin

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl