Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Mgr. Bekkerschool - Veendam

Interactief personeelsuitje op Schiermonnikoog

Reactie klant

Voor de Mgr. Bekkerschool uit Veendam heeft IEN een personeelsuitje mogen organiseren. Het werd een uitje met een beetje vrije tijd, en een interactief spel. Het uitje vond plaats op Schiermonnikoog maar de collega's wilden hun eigen boot gebruiken in plaats van de reguliere veerdienst. Ook dat is mogelijk bij IENVENT. 

Aankomst op Schiermonnikoog

In de ochtend vertrok de groep met een privé boot van Lauwersoog naar Schiermonnikoog. Bij aankomst op Schiermonnikoog stond er een verrassing klaar, in plaats van fietsen stonden er tandems. Na wat hilarische momenten ging de groep op de tandem naar een sfeervolle locatie in het dorp, waar de lunch al klaar stond.

Ontdek de mol spel op je smartphone

Na de lunch was het tijd voor actie met het interactieve spel “Ontmaskering op Schiermonnikoog”. Een soort van ontdek de Mol spel op je smartphone. Diverse  teams gaan het dorp in om punten te verdienen. Echter in elk team zit een mol, die er alles aan doet om te boel te saboteren. Vertrouw niemand meer. Aan het einde van het interactieve spel, was er een spannende prijsuitreiking.

Vrije tijd en afsluiting

Na het interactieve spel kreeg iedereen nog wat tijd ter vrije besteding. Rond 17.30 uur was iedereen welkom op een bijzonder locatie voor een barbecue. Rond 19.30 uur vertrok de groep weer richting Lauwersoog, voor een vaartocht van circa 60 minuten.

Reactie klant

Reactie klant

Wauw!!!! We hebben gisteren een super leuke dag gehad!! Alles was goed geregeld. De begeleider was gezellig en enthousiast. De tijdsplanning was uitstekend en wat een leuk spel! Iedereen was enthousiast, geen enkele uitzondering. We kijken allemaal terug op een geweldig leuke dag en houden jullie wat betreft uitjes zéker in onze gedachten!! 

Ook het feit dat je makkelijk bereikbaar was, steeds snel op mailtjes reageerde, vond ik erg prettig. Niets dan lof dus en als ik mensen jullie site adviseer, zal ik ze zeker ook jouw naam er bij geven!!

Erna Woltinge - Mgr. Bekkersschool

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl