Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Provide Group - Utrecht

Teambuilding en uitwaaien op Texel

Reactie klant

Provide Group

Voor Provide, een ICT bedrijf uit Utrecht, mocht ik namens Uitjesbureau.nl, een bedrijfsuitje inclusief één overnachting naar Texel organiseren.

Eerst heb ik de wensen voor het uitje telefonisch doorgenomen met Patricia, de contactpersoon van Provide, waar het bedrijfsuitje aan moest voldoen. Als uitjesregisseur is zo’n eerste gesprek erg belangrijk. De bedrijfsuitjes die IENVENT organiseert zijn altijd maatwerk.

De eerste uitdaging is het vinden van een hotel op basis van één overnachting. Dit is niet altijd even gemakkelijk in September. Maar het is ook deze keer weer gelukt. De kamers zet ik direct tijdelijk in optie. Daarna stuur ik het maatwerkprogramma naar de opdrachtgever.

Uitvoering teamuitje naar Texel

Vrijdagmiddag vanaf 15.30 uur arriveerden de 1e collega’s met de veerboot vanaf Den Helder op Texel. In de veerhaven van Texel, stond een bus van TBO Texel klaar om de groep naar het hotel in De Koog te brengen.

Na het inchecken ging de groep een fiets ophalen bij de Fiets Inn, in De Koog. De 1e avond was lekker relaxed. Met z’n allen op de fiets naar strandpaviljoen Paal 17. Bij Strandpaviljoen Paal 17 konden de collega’s heerlijk genieten van een uitgebreide Barbecue, Texels bier en dessertbuffet.

De volgende dag was een actieve dag. Na het ontbijt start de groep met een sportieve en spannende “Bikehike”. De groep wordt in teams ingedeeld en elk team probeert zo goed mogelijk de vragen en raadsels op te lossen.  Het eindpunt van de Bikehike was bij Paal 17, waar een heerlijke lunch klaar stond.

Het middagprogramma bestond uit een expeditie Robinson op het strand. Expeditie Robinson is een echte teambuildingactiviteit. Na een ochtend en middag vol Teambuilding, ter afsluiting van een geweldige dag vol teambuilding en outdooractiviteiten, nog borrel met een borrelplank vol lekkers bij Strandpaviljoen Paal17. Een goede afsluiting van een bedrijfsuitje 24 uur op Texel.

Video - Bedrijfsuitje Texel

Gerelateerde links

Reactie klant

Reactie klant

Voor de eerste keer een samenwerking gezocht met Ineke van IENVENT voor ons bedrijfsuitje en werkelijk een schot in de roos! Een prettige persoonlijkheid die goed luistert en e.e.a. vertaald naar een zeer geslaagd en supergoed georganiseerd event passende bij onze organisatie.

Wij hebben twee heerlijke dagen op Texel gehad waarbij de sportiviteit hoog in het vaandel stond maar ook genoeg momenten van ontspanning waren. Een prima hotel, leuke locaties, heerlijk eten, prachtig weer en een programma dat naadloos op elkaar aansloot. De medewerkers zijn erg enthousiast, hebben zich prima vermaakt en alles liep op rolletjes.

Wij kijken nu al uit naar ons volgende event in 2019 en het zal geen verassing zijn, dat wij dan graag weer een beroep willen doen op Ineke!

Patricia Oppenkamp
Provide Group - Utrecht

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl