Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsuitje / Teambuilding op Texel

Het IBIZA van het Noorden

“Texel je bent er zo”, is de slogan van de VVV. Stap in de trein, auto of huur een touringcar en vertrek al vroeg in de ochtend richting Texel. Minimaal 1 x per uur vaart er een boot van Den Helder naar Texel. Na 20 minuten varen bereik je de veerhaven van Texel. Zodra je van de boot stapt, begint gelijk het “eilandgevoel”.

Hoe ga jij en je team Texel in één dag ontdekken?

Start je sportief met een “bikehike” op de tandem of kies je voor wat een sneller vervoermiddel, de altijd hippe Solex. Wil je zelf niet achter het stuur, dan is een rondrit met een Engelse dubbeldekker of een cabriolet bus super relaxed. Wil je wat meer te weten komen over Texel, dan kan er een Texelse gids mee op de bus.

Teambuilding op Texel

Is het doel van het bedrijfsuitje Teambuilding, dan is de Beach- of waterbattle een echte aanrader. Is dit nog niet spannend genoeg en wil je nog meer actie, dan kan je gaan powerkiten, blokarten of coastraften. Na afloop van de (strand) activiteiten, kan je heerlijk lunchen, loungen, borrelen en/of barbecueën bij een van de hipste strandpaviljoens van Texel.

Unieke vergaderlocaties op Texel

Heb je meerdere dagen en is het bedrijfsuitje niet alleen voor de fun? Dan heeft Texel unieke vergaderlocaties zoals een exclusieve strandlocatie of in een Texelse Schapenboet. Na de lunch is het tijd voor een schilderworkshop of wandeling met strandjutter of natuurgids in de buitenlucht.  Je kan ook oesters zoeken op het wad of stap aan boord van een garnalenkotter om garnalen te vangen en te pellen.

Wat speciaals te vieren, zoals een bedrijfsjubileum? Dan regisseert IEN een jubileumuitje inclusief overnachting, activiteiten-programma en feestavond met DJ of een cabaret. 

Texel in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl