Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Survival in de Ardennen

Versterk de teamspirit tijdens intensieve teambuilding activiteiten

Voor het echte survival en teambuildingwerk met je collega’s, ga je de grens over naar de Belgische Ardennen. Smalle weggetjes, bijzondere locaties, wilde rivieren en heel veel natuur. En een uitgebreide keuze aan survival activiteiten.

Challenge parcours

Maak een spannende wildwatertocht over de rivier de Ourthe, met een kayak. Of wat denk je van een challenge parcours. Dit hoogteparcours geeft zeker iedereen adrenaline op hoog niveau. Het challenge parcours is een hoogte parcours van 100 touwbruggen en ziplines, tussen houten palen van 18 meter hoog. Het hele parcours bestaat uit 1000 obstakels en 5 ziplines, verdeeld over 3 niveaus.

Na een uitgebreide briefing en veiligheidsinstructie van een specialiseerde instructeur, wordt je vastgemaakt aan de beveiligingskabel. Of ga je in plaats van in de hoogte liever ondergronds en kies je voor speleo. Een spannend en sportieve activiteit, waarbij je in teams verscheidene valstrikken en hindernissen moet overwinnen, in een grot.

Maatwerk teambuilding

Er zijn nog zo veel meer survival activiteiten te doen, te veel om op te noemen. Het is maar net wat je met je team wilt. Elk teambuildingprogramma wordt op maat gemaakt. Uiteraard zijn al deze activiteiten onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs en wordt er gezorgd voor de juiste kleding en bescherming. Veiligheid staat voorop.

Overnachten in de Ardennen

Voor de overnachting zijn er genoeg mogelijkheden. Dit kan in een tipitent, groepsaccommodatie of viersterren hotel, het is maar net hoe je wilt survivallen in de Ardennen.

De arrangementen zijn uit te breiden met lunch of diner. Het is ook mogelijk diverse activiteiten met elkaar te combineren. Vraag naar de mogelijkheden.

Activiteit Survival in de Ardennen
Locatie Buitenland - Ardennen
Programma: 2 dagen
Groepsomvang Vanaf 20 personen
Prijs Vanaf  € 149,00 p.p. excl. btw
Tip Neem oude kleding mee

Survival in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl