Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

MBO College Hilversum / ROC van Amsterdam

Dagje Texel in een ludiek vervoermiddel

Reactie klant

De leerlingen van het MBO College in Hilversum (onderdeel van ROC Amsterdam) waren erg nieuwsgierig wat een Regisseur van bedrijfsuitjes nu precies doet. Zodoende mocht ik een gastcollege geven over mijn werk als eventmanager/ bedrijfsuitjesregisseur.

Na mijn enthousiaste uitleg en verhalen, kreeg ik de vraag of ik voor het Leisure onderwijsteam een professioneel bedrijfsuitje met een aantal thema’s, kon regisseren naar Texel.

Uitvoering teamuitje

Vroeg in de ochtend was het team vertrokken om op tijd in Den Helder te zijn. In Den Helder had de groep een kleine vertraging. De veerboot had een technische storing, die gelukkig snel was opgelost. Met een half uurtje vertraging arriveerde de groep op Texel.

De rest van de dag ging volgens planning. De groep heeft op een ludieke manier TEXEL ontdekt in bijzonder vervoermiddel, de Tuk Tuk. De route was speciaal op maat gemaakt voor het leisure onderwijsteam. Onderweg waren er diverse stops met teamactiviteiten. De dag werd afgesloten met driegangendiner bij Paal 17.

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier
Reactie klant

Reactie klant

Wij hebben een dag professionalisering laten organiseren door IENVENT voor ons Leisure onderwijsteam. Een compleet verzorgde dag naar Texel, IENVENT heeft alles verzorgd tot in de details, van de taxi op het eiland, naar het ludieke vervoermiddel wat voor ons die dag op het eiland klaar stond de Tuk Tuk. De uitgebreide lunch, de workshop tekenen met houtskool en de verzorgde rondleiding door de kaasboerderij. Alle bedrijven waren goed geïnformeerd door IENVENT over onze komst en ook over het tijdstip. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner bij Paal 17. Voor alle collega’s was een originele goodie bag verzorgd. Al met al een zeer verzorgde dag die tot in de puntjes zeer professioneel was verzorgd door "IENVENT"!

Madelon Slagt - Docent Horeca/Leisure
MBO College Hilversum / ROC van Amsterdam

Gerelateerde links

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl