Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Disney Streaming Services

Teamuitje naar Texel

Reactie klant

Disney Streaming Services

Half april had ik telefonisch contact met Chantal van Disney Streaming Services. Het idee was om een bedrijfsuitje naar het Waddeneiland Texel te organiseren. Het team van Disney Streaming Services is Internationaal, daarom het verzoek om alle activiteiten in het Engels uit te leggen. Of dit mogelijk is? Uiteraard is dit mogelijk. Laat dit maar aan IENVENT over.

Uitvoering teamuitje

Er waren een aantal wensen, onder andere het varen met een garnalenboot. Daarom heb ik gekozen voor vertrek met garnalenboot TX20/ Walrus vanaf Den Helder. Altijd leuk als de groep denkt naar de veerhaven te gaan voor de overtocht met de reguliere veerboot van de TESO maar dat er dan een garnalenkotter klaar ligt om de groep naar Oudeschild over te varen.

In Oudeschild werd de groep in de haven opgewacht door een touringcar om de groep naar Strandpaviljoen Paal 17 te brengen. De groep was al vroeg in de ochtend vertrokken uit Amsterdam, daarom had IEN een vroege lunch voorgesteld. Varen maakt hongerig. 

Na de lunch had iedereen weer genoeg energie voor een spannende beachbattle op het strand. Uitrusten is er vanmiddag niet bij. Na de beachbattle stonden er fietsen klaar, zodat het team toch ook wat van Texel te zien krijgt. Niet zo maar een fietstocht, maar een bikehike met opdrachten.

Na alle middagactiviteiten, was het tijd voor een welverdiende borrel en barbecue op het strand. Met de veerboot van 20.00 uur vertrok de groep weer naar de overkant (Den Helder), om vanaf daar weer moe en voldaan naar eindbestemming Amsterdam te reizen.

Gerelateerde links

Reactie klant

Reactie klant

In samenwerking met IENVENT hebben we ons jaarlijkse teamuitje dit jaar op Texel georganiseerd. Op de TX20 hebben we genoten van de Nederlandse visserij en het natuurschoon van de Waddenzee. Op het eiland gelachen en gestreden tijdens de Beachgames. Heerlijk gegeten bij Paal 17. Kortom zeer zonnig en geslaagd. Dank je wel Ineke voor de prettige samenwerking! 

Kind regards,

Chantal Wiertz
Disney Streaming Services|The Walt Disney Company 

 

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl