Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Bedrijfsuitje / Teambuilding op Terschelling

Het waddeneiland dat bekend is van Oerol en de Brandaris

Het Waddeneiland Terschelling, of Schylge op z’n Terschellings, is volgens het geheugensteuntje TV-TAS, het 3e bewoonde Nederlandse Waddeneiland. Maar ook bekend van het jaarlijkse Oerol festival.

Twee vaardiensten naar Terschelling

De gemeente Terschelling heeft vijftien dorpen. De hoofdplaats is West-Terschelling. Er zijn 2 vaardiensten naar Terschelling.

Heb je geen haast en wil je genieten van een vaartocht van 2 uur dan neem je de reguliere veerdienst van  Harlingen naar Terschelling. Tijdens de 2 uur durende bootreis kan je genieten van de vaartocht. Wil je geen tijd verliezen op Terschelling dan kan je alvast lunch of dineren aan boord. Nu je toch met alle collega’s bij elkaar zit kan je ook nog snel even vergaderen op zee. 

Wil je juist tijd besparen dan kies je juist voor de snelle veerdienst van rederij Doeksen, de overtocht duur dan maar 45 minuten. Bij aankomst zie je de vuurtoren de ‘Brandaris’, gelegen in het midden van het dorp, al staan. De haven van Terschelling is de enige natuurlijke baai van Nederland.

Op de fiets of te voet

Terschelling heeft ruim 70 kilometer aan fietspaden, dan is het handig als er al een fiets klaar staat bij aankomst op Terschelling. Ontdek Schylge op de fiets of te voet met een ludiek GPS-tocht en geniet van de schoonheid van dit eiland. Met een strandlengte van zo’n 30 kilometer, heeft Terschelling ook genoeg mogelijkheden voor sportieve stranduitjes.

Altijd al willen powerkiten, blokarten of beachgolven dat kan op het strand van Terschelling. Meer interesse in een rustig uitje, ga dan op pad met de boswachter, doe een creatieve workshop en ontdek de cranberry velden.

Terschelling in beeld

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl