Telefoon Menu

IENVENT - Bedrijfsuitjes & Reizen

Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren
Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl

Visveiling Urk

Twee dagen genieten op Texel

Reactie klant

Visveiling Urk

Voor de Visveiling uit Urk mocht ik namens Uitjesbureau.nl  een tweedaags bedrijfsuitje naar Texel organiseren.

Uitvoering tweedaags bedrijfsuitje

De groep arriveerde met een eigen touringcar rond 16.00 uur op Texel. De buschauffeur reed direct door naar de haven van Oudeschild waar Herman Blom schipper van de TX20 de groep hartelijk ontving met koffie/thee en Texels lekkers. Trossen los en het wad op. Tijdens de vaartocht wordt er op garnalen gevist en met een beetje geluk zeehondjes gespot.

Bij aankomst in de haven van Oudeschild direct door naar Hotel De Cooghen in De Koog. Even inchecken en opfrissen en vervolgens weer op pad naar het strand voor een uitgebreide barbecue bij strandpaviljoen Paal 17.

Bikehike en huifkartocht

De volgende ochtend ging een groot gedeelte van de groep met de tandem op pad. Niet een gewoon fietstochtje maar een Bikehike met spannende opdrachten. Een aantal collega’s gingen met de huifkartocht van de Jan Plezier mee, iets minder sportief maar zeker net zo gezellig en interessant. Het eindpunt van de Bikehike was restaurant de Compagnie in de haven van Oudeschild waar de lunch al klaar stond. Natuurlijk mag je Texel niet verlaten zonder een bezoek te hebben gebracht aan de Texelse bierbrouwerij.

Met de boot van 16.00 uur ging de groep moe en voldaan weer terug naar het vaste land.

Gerelateerde links

Reactie klant

Reactie klant

Wij hebben fantastische dagen op Texel gehad en wat hebben we het getroffen met het weer. In eerste instantie toen de boot niet in Den Helder lag, dacht ik wat moet dit worden... Maar het is gelukkig goed gekomen.

Vaartocht met de kotter was erg leuk, de BBQ was verrukkelijk, de tandemtocht was ook heel gezellig en leuk, de lunch bij restaurant de Compagnie was heel erg goed en de bierbrouwerij was ook interessant. De huifkartocht was ook erg goed en interessant. Niets anders dan lof. Top geregeld! Nogmaals bedankt voor het organiseren van alles!

Visveiling UrkChrista Kramer

Stel een vraag

Stel gerust je vraag, want IEN helpt je graag bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Naam*
Emailadres*
Telefoon*
Reactie*
Verstuur formulier

IENVENT - Prins Frederik Hendrikstraat 15 | 4116 EV Buren | Privacy

Telefoon0344 - 57 00 28   Telefoon06 - 53 78 73 40   Telefooninfo@ienvent.nl